Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kox mellett mit tanácsoltok...

Kox mellett mit tanácsoltok mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés

Étrendben, edzésben, vagy más területeken is.

Étrend 3x testtömeg/g fehérje, 350g ch. Rendben van. Tömegelés, heti 500mg susta. Már elkezdtem. Van olyan dolog amire kiemelten figyeljek? Multi Pro plus megy még mellette. Illetve a fehérjém fedezi még napi 2 adag mhn whey is, ha már kitértem a tápkiegekre. Tápkiegekből ennyi.

2017. aug. 12. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezeknek a kúra előtt néznek utána. Gratulálok, maj írj rám kérlek 2 év múlva.
2017. aug. 12. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
provi reggel este,kúra után zita hcg
2017. aug. 12. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
az olvasás nem árt sosem, remélhetőleg az utókúra, pct már be van szerezve. Egy ismerősöm első kúrának sustát tolt, akkora lett mint egy gólem, mára van kb 80kg rá se lehet ismerni.
2017. aug. 12. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Arimidex megy minden másnap, pct is elvan rendezve. Ezeken felül gondoltam, hátha tud valaki okosat mondani.
2017. aug. 12. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
tanulj meg edzeni bmeg, azt se tudod mit csinálsz aztán ilyen xarokat használsz pedig mi múlik rajta? talán profi testépítő vagy? hahahahahahaaz embereknek nincs türelme és kitartása, mindig a gyorsabb utat akarják választani, pedig a sport pont az ellenkezőjéről szól(NA)...lehet lepontozni magatokat minősítitek vele :)
2017. aug. 12. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt sok az "okos". Igazából akkor tudsz mindent sok újat nem fog mondani senki. Figyeld a mellékhatásokat ha vannak,vérvétel esetleg nem árt ha szeretnéd ellenőrizni magad.
2017. aug. 13. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!