Szerintetek a 180 centihez a 70 kilo sok?
Figyelt kérdés
Nemtudom hogy igy lehet e kockas hasam vagy fogynom kene hozza2017. aug. 8. 13:32
3/9 anonim válasza:
Pont tökéletes! Fiú vagy lány vagy, mert ha fiú akkkor, 70-80 az ideális, ha nő akkor 60-70 az ideális
4/9 A kérdező kommentje:
17 vagyok fiu
Csak mert sokszor mondjak hogy dagadt vagyok
2017. aug. 8. 15:15
5/9 anonim válasza:
attól még lehet hogy zsíros vagy de izom alig van rajtad.Testzsírszázalék a lényeg nem a kiló
6/9 anonim válasza:
178cm-hez voltam 70 kiló (több is, most kevesebb), és bőven zsíros voltam. Persze lehet az a 70 kiló 10% testzsír alatt is, csak valószínűleg nem ez a helyzet áll fenn:)
Eddzél valamit, mellé figyelj a kajára, és lekopik a fölösleges háj, helyette pedig épül izom.
7/9 anonim válasza:
A testépítés rovatban vagy, itt a 90 se sok, csak a zsír legyen kevés. 17 évesen persze az kevésbé reális, jópár év munkát igényel, de férfiként nagyjából épp elérhető.
Simán lehet zsíros az ember ilyen számokkal, ebben az esetben szálkásíts (majd lehetőleg tömegelj, bár ha vékony akarsz maradni, én nem szólok bele).
8/9 A kérdező kommentje:
Ugyertem a kerdest hogx ha igy edzek tovabb akkor le kell fogynom meg vagy latszodni fog mett apum nak se latszik pedig eros hasizma van
2017. aug. 9. 19:05
9/9 anonim válasza:
Az attól függ, mennyire vagy vállas, combos, izmos... Gondolom, nem igazán. Én 17 évesen voltam 180-hoz max 62-63 kiló, abszolút sovány voltam, semmi zsír. Szóval egy 17 éves fizikumához a 70 kiló soknak tűnhet. Aztán a következő pár évben gyúrtam, ettem és ettem. Rengeteget izmosodtam, deltásodott a hátam. Igaz egy idő után kezdtem egyre jobban hájasodni is. Most 182 cm vagyok, valahol 75-80 között ingázok. Úgy 74-73 kiló alatt már kockás lennék, de igazából nem vágyok rá, hogy örökké olyan hú de karcsú legyek. 80-81 kilónál viszont már hasas voltam, jól fogható úszógumi volt a derekamon. Úgy tippelem, nálad már 70 kilónál is kezd hasonló lenni a helyzet, nemde? De szerintem inkább erősítsél, nem a kockahas a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!