Genesis vagy Balkán stana? 1. kúra lenne, kérlek normális válaszokat írjatok, nem szídkozást kérnék. Ha esetleg valakinek személyes tapasztalata van, vagy privátban írná azt is efognám szívesen.
Az bullshit. Kb egy normalis 8-10 hetes kuraval jon 3-5kg izom, nem egy ilyen fossal 6 het alatt. Annak fele zsir es viz, elhiheted. :) Tapasztalatbol mondom, keves dolog van amit meg nem probaltam. A stana kb semmit nem hoz, azert pedig baromsag rontani az egeszseged. Nem beszelve arrol, hogy a stana nem is tomegelesre "valo". Persze nagyon egyszeru bekapkodni par szem kapszulat, de kb 2-3x akkora kart okoz mint egy inj.kura. (Kotekedni lehet, laboreredmenyekkel lehet igazolni)
Ez nem szidkozodas, csak nem 1 es nem 2 kurat nyomtam le, gondoltam megosztom a tapasztalatom mielott ilyen hulyesegre adnad a fejed.
feltéve ha nem metiltesztó van benne
amilyen gyorsan felszeded , olyan gyorsan el is fogod veszíteni.
meg amit írtak felesleges magába szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!