Hogy csináljam azt, hogy erősödjek, de mellette csinálok kiegészítő gyakorlatokat, viszont nem 2-3 óráig tart az edzés?
Szóval az a célom, hogy minél erősebb legyek az alapgyakorlatokban.
De én kiegészítő gyakorlatokat is akarok csinálni, mint pl.: bicepszés francia rúddal, tolódzkodás, vállvonogatás, vádlizás, farmer walk, és még talán van 1-2 gyakorlat amit szeretnék csinálni.
Nem szeretem ha egy edzés van vagy 3 óra.
Hogy kéne felbontanom az edzést, egyáltalán hogy kéne edzenem, hogy tudjak erősödni az alapgyakorlatokban és mellette tudjak csinálni kiegészítő gyakorlatokat, de ne 3 óráig tartson egy edzés?
Mi számít neked alapgyakorlatnak?
Amúgy meg kevesebb pihenő, vagy egy edzésen egyfajta kiegészítő gyakorlatot végezz.
Fekvenyomás, Guggolás, Felhúzás, Mellről nyomás, Evezés.
Ezek.
Ismerős. Igazából alapgyakorlatoknál nyilván nagyobb súly van, ott több a pihenő, de kiegészítőnél nem kell annyit pihenni. Ez hülyén fog hangzani, de egyszerűen taposd át magad a végén a pumpáláson! :D
Csinálhatsz szuperszetteket is.
3 és 4 napos is jó lehet, nálam jelenleg 3 teljes testes edzés van. De lehet négy napos is, 2 alsó test, 2 felső test, ami lehet egy guggoló, egy felhúzó, egy fekvenyomó és egy fej fölé nyomás nap, plusz a kiegek.
Ha rendesen akarod csinalni akkor eleg nehez. Eroemelo verseny elott labedzeseim 3-4 orasak voltak, mert csak mire bemelegitettem a guggolasnal es felertem 5 tarcsara mar elment vagy egy ora, es meg nem is edzettem..
1 alapgyakorlat +3-4 kiegeszito boven eleg. Kiegeszito gyakorlatok osszesen talan egy ora, ha sietsz az alapgyakorlattal akkor 100-150 percbe bele lehet ferni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!