Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy csináljam azt, hogy...

Hogy csináljam azt, hogy erősödjek, de mellette csinálok kiegészítő gyakorlatokat, viszont nem 2-3 óráig tart az edzés?

Figyelt kérdés

Szóval az a célom, hogy minél erősebb legyek az alapgyakorlatokban.

De én kiegészítő gyakorlatokat is akarok csinálni, mint pl.: bicepszés francia rúddal, tolódzkodás, vállvonogatás, vádlizás, farmer walk, és még talán van 1-2 gyakorlat amit szeretnék csinálni.

Nem szeretem ha egy edzés van vagy 3 óra.

Hogy kéne felbontanom az edzést, egyáltalán hogy kéne edzenem, hogy tudjak erősödni az alapgyakorlatokban és mellette tudjak csinálni kiegészítő gyakorlatokat, de ne 3 óráig tartson egy edzés?

2017. aug. 7. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi számít neked alapgyakorlatnak?

Amúgy meg kevesebb pihenő, vagy egy edzésen egyfajta kiegészítő gyakorlatot végezz.

2017. aug. 7. 08:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Fekvenyomás, Guggolás, Felhúzás, Mellről nyomás, Evezés.

Ezek.

2017. aug. 7. 08:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam viszonylag sok kieg. gyakorlat van, mégse tart 3 óráig az edzés. Még úgy se, hogy csak a guggolással, vagy mikor felhúzok elmegy majdnem egy óra. Max 2 óra alatt megvagyok.
2017. aug. 7. 08:43
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazából azzal van a legnagyobb bajom, hogy nem tudom, hogy heti 3, vagy 4 napos legyen.
2017. aug. 7. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Ismerős. Igazából alapgyakorlatoknál nyilván nagyobb súly van, ott több a pihenő, de kiegészítőnél nem kell annyit pihenni. Ez hülyén fog hangzani, de egyszerűen taposd át magad a végén a pumpáláson! :D

Csinálhatsz szuperszetteket is.

3 és 4 napos is jó lehet, nálam jelenleg 3 teljes testes edzés van. De lehet négy napos is, 2 alsó test, 2 felső test, ami lehet egy guggoló, egy felhúzó, egy fekvenyomó és egy fej fölé nyomás nap, plusz a kiegek.

2017. aug. 7. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha rendesen akarod csinalni akkor eleg nehez. Eroemelo verseny elott labedzeseim 3-4 orasak voltak, mert csak mire bemelegitettem a guggolasnal es felertem 5 tarcsara mar elment vagy egy ora, es meg nem is edzettem..

1 alapgyakorlat +3-4 kiegeszito boven eleg. Kiegeszito gyakorlatok osszesen talan egy ora, ha sietsz az alapgyakorlattal akkor 100-150 percbe bele lehet ferni.

2017. aug. 7. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Nemhiszem, hogy a kérdező azért ilyen szinten lenne.
2017. aug. 7. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!