Deca+Ena kúra hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Többen mondták hogy a danabol az egy nagy szar és én nem hittem el de mostmár én is belátom hogy nagy szar. Szóval felszedtem 8kilót aminek nagyon örültem és rendes levezetés mellett is csak 2 kiló maradt meg. Szépen napról napra gyengültem és bekellett látnom hogy szinte csak vizet szedtem magamra. Aztán mondta xy hogy szedtem vlna inkább Decaát tesztoszteronnal és a kérdésem felétek az lenne hogy hogyan szedjem? Valamint kell e közbe valami és levezetni is hogyan? Danánál közbe ment zita. Mielőtt bárki is azt hinné csak egy koxos hülye gyerek vagyok : 25éves 173 cm 83kiló. Várom hozzáértő válaszotokat! Előre is köszi!2017. aug. 3. 12:00
11/12 A kérdező kommentje:
Nem csak elírtam hanem félre is olvastam. Neharagudjatok!
2017. aug. 4. 16:54
12/12 anonim válasza:
Sustanon 250! 2 amp/het az 500 teszto hetente
Plusz csapj melle napi 4-5 anabolt 8-12 heten keresztul..nem kezdo kura,de csodakra kepes..a vegen meg levezeted hcg-vel meg provironal vagy nolvadex-el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!