Deca+Ena kúra hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Többen mondták hogy a danabol az egy nagy szar és én nem hittem el de mostmár én is belátom hogy nagy szar. Szóval felszedtem 8kilót aminek nagyon örültem és rendes levezetés mellett is csak 2 kiló maradt meg. Szépen napról napra gyengültem és bekellett látnom hogy szinte csak vizet szedtem magamra. Aztán mondta xy hogy szedtem vlna inkább Decaát tesztoszteronnal és a kérdésem felétek az lenne hogy hogyan szedjem? Valamint kell e közbe valami és levezetni is hogyan? Danánál közbe ment zita. Mielőtt bárki is azt hinné csak egy koxos hülye gyerek vagyok : 25éves 173 cm 83kiló. Várom hozzáértő válaszotokat! Előre is köszi!2017. aug. 3. 12:00
1/12 anonim válasza:
Heti 750ena+500deca, napi 2 proviron+kétnaponta fél szem anabrest/arimidex.
2/12 anonim válasza:
Ja kimaradt. Levezetni 5 naponta 3000ui hcg, összesen 15000. Clostil 10 napig 2 szem, 10 napig 1 szem. Proviron 30 napig 3 szem.
3/12 clint válasza:
Mert nem akkor próbáltad a danát amikor kijött... :D
Amúgy kb az első válaszoló ahogy irta.
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen :( köszönöm szépen a válaszokat!!
2017. aug. 4. 04:42
5/12 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdéseim lennének hogy maga a kúra hány hát legyen? Mivel még csak danabolt próbáltam így nem tudom higyan injekciózzak..mármint hogy heti 750 enat és 500 decat egyszerre nyomjam, vagy eloszthatom pl hogy két részre osztom és mondjuk benyomom az ena deca felét a hét közepén és a másik felét a hét végén. Tudom hülye kérdéseim vannak de nem akarom ezt is e**aszni mint az előzőt. Valamint a levezetés 30 napos lenne? 25 napig hcg ezzel egy időben 20 napig closril és 30 napig napi 3 provi?
2017. aug. 4. 04:55
6/12 anonim válasza:
Hétfő-1ml ena, 1ml deca.
Szerda-1ml ena
Péntek-1ml ena, 1ml deca
Mivel első kúra így elég lenne 8 hétig nyomni, de mivel kb 4 hét mire a hosszú észter beindul, ezért 12 hetesre kell tervezni. A levezetést pedig ezért is kell az utolsó szuri után 3-4 héttel kezdeni. Persze addig is a provinak mennie kell. A levezetést lehet más gyógyszerrel is csinálni, de a hcg alap.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm srácok! Már megvan a "cucc" még hcg kéne:D Viszont nem nagyon értem ezt a hetfo 1mg stb...-t. bocsi a tudatlandagomert de ugy nem jon ki a heti 500. Vagy most kicsit osszezavarodtam. Bocsi hogy ennyire tudatlan vagyok de inkabb megkerdezem minthogy el..sszam.
2017. aug. 4. 13:43
8/12 anonim válasza:
Nem mg-t írtak hanem ml-t, a kettő kicsit más :D
9/12 A kérdező kommentje:
Basszus elírtam :o
2017. aug. 4. 15:35
10/12 anonim válasza:
Azért 1 millit írtam mert általában a deka meg az ena is 250mg/ml. Lehet a tiéd más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!