Mi a hatásosabb? Ha egy héten csak egyszer edzek le egy izomzatot, de akkor pl mellre 14 sorozatot csinálok, vagy ha kétszer edzem le, de akkor 6-7 sorozatot csinálok egy nap? Vagy ezt akár érdemes lehetne váltogatni 2-3 havonta?
Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 22:23
1/5 anonim válasza:
Naturalban Elvileg jobban működik a heti 2 edzés /izom, de működhet a teljes osztott is,tapasztald ki neked melyik a legjobb. Valtogathatod is 3 Havonta, legalább össze tudod hasonlítani a módszereket.
2/5 anonim válasza:
Periodizáció,lineáris progresszió
3/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg osztottan edzem.
Hétfő: Mell-elülső,oldalsó váll
Kedd: hát, hátsóváll, csuklya
Szerda : láb
Péntek : Kar
minden edzésen próbálok emelni a súlyon , sajnos az utóbbi időben kihagytam fél évet, most kezdtem újra 1 hónapja az edzést:)
2017. júl. 25. 22:42
4/5 clint válasza:
Kisérletezz.
Nem mindig az a jó neked ami násnak is.
5/5 Cortez70 válasza:
Én valtogattam, de naturalban általában (mondom általában) jobb a heti többszöri terheles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!