Szálkásítás, hogy adjam le ezt a pár kg felesleget?
Figyelt kérdés
86kg vagyok és 188 cm. Szeretnék lemenni 81-82kg-ra, szóval még 4-5kg van hátra, amit kb. 4-5 hét alatt szeretnék leadni.
Nem tudom, hogy mennyi kalóriát kéne bevinnem, hogy fogyjak. Eddig 2400-2500-al fogytam heti 1kg-ot. Múlt héten 85,8kg-ot, ma pedig 86,2kg-ot mutatott a mérleg.
Ezek szerint lejjebb kéne vennem a bevitelt, vagy be kellene iktatnom pár aerobot/karidót?
Mit ajánlatok, mit csináljak, hogy leadjam ezt a pár kg-ot?
2017. júl. 23. 10:42
1/5 Cortez70 válasza:
Kevesebb ch kell és több kardio is mehetne.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Úgy jó lenne, hogy lejjebb veszem a bevitelt 100-150 kcalal és beiktatok heti 3-4 intevall kardiót?
2017. júl. 23. 11:16
3/5 Cortez70 válasza:
Jo, aztán majd korrigalsz ha nem elég.
4/5 A kérdező kommentje:
Vagy először próbáljam meg úgy, hogy nem csökkentem a bevitelt, hanem maradok 2400-2500 kcalon, csak beiktatok pár intervallumot?
2017. júl. 23. 11:37
5/5 anonim válasza:
Én hagynám a kaját és kardiót tennék/emelnék. Minek együnk kevesebbet ,ha ugyanannyi kajával is lehet szálkásodni? A mozgás alapból kéne a sziv és érrendszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!