Laktózmentes tej beleférhet egy tiszta étrendbe?
Nem a világvége, én mondjuk nem innék tejet, de ez az én döntésem. Végülis nem agyonfeldolgozott cucc, ha nem is a legelőnyösebb...
Kávéba próbáltál már mást? Én sem tudom üresen meginni, de van növényi tej (még ha most már nem is szabad annak nevezni. de a tejnedv is tej, innentől engem nem zavar. növényi tej van, növényi sajt nincs :)), tojástej (a féligmeddig nyers tojás kedvelői előnyben, főleg, ha lightosítjuk és fehérjét használunk az eredeti sárgája helyett. szuper, számomra a tökéletes tej kávéba, de mindig teszek bele kókusztejet), a habosított vajas kávé, gondolom, nem a te műfajod, keveseknek az, bár még mindig ihatóbbnak találtam, mint üresen. De akkor inkább pár csepp kókusztej.
Már ha nagyon el akarod hagyni a tejet, mert van, akit nem zavar. Ha az a kis tej a rossz elem az étrendedben, büszke lehetsz magadra a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!