Oltás után hány napra rá lehet menni testépítésre?
Figyelt kérdés
Kedden kaptam és most csütörtök van de még érzem a bal karomban egy kicsit az érzést, mit javasoltok? várjak még egy napot?2017. júl. 20. 09:33
1/5 anonim válasza:
Úgy veszem észre egyénfüggő
Én ha kaptam valamilyen oltást még aznap edzettem (Fegyencedzés,Calisthenics), nem hátráltatott
Van aki másnap tud csak
Ha neked most is fáj akkor várj még egy napot
2/5 anonim válasza:
Vállba nekem is fájt, ha oda adtam be, csak 1-2 napra rá tudtam úgy edzeni, hogy ne érezzem. Ha már nem fáj, akkor edzhetsz.
3/5 anonim válasza:
Én a valagamba kaptam régebben 3 naponta 400 ml.
Kb mintha a ló rúgott volna meg.
Igaz,nőttem a mint a vizigomba tavasszal, de ülni meg háton feküdni az nem nagyon ment.
4/5 anonim válasza:
400millit a valagadba? Komoly vagy bátya. 4-5 milli volt a max, az is már a végén nehezen ment be nekem. De te király vagy akkor.
5/5 anonim válasza:
400 ml az majdnem fel liter te eszleny :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!