Te lezuhanyoznál olyan konditerembe, ahol a zuhanyzóban oszlopok vannak körben zuhanyrózsával?
Figyelt kérdés
2017. júl. 18. 12:42
3/8 anonim válasza:
Én a 17cm-mmel le... nem szégyellem sehol sem lóbálni.
4/8 anonim válasza:
3. Én tökre leszarom hogy azonos nemű mit gondol róla, ha lehetne amugy a csajokkal zuhanyoznék :$
5/8 anonim válasza:
És egyből betalált privátban 2 búza is :D
6/8 anonim válasza:
Mondom én, hogy csak a csajoknak szabad mutogatni :D
8/8 anonim válasza:
A kerdesre valaszolva: Nem. Sokszor emlegetik, hogy a ciganyok es a magyarok kozt vannak elteresek szokasokban, es ez ellenszenvet valthat ki. Ez pont ilyen. :) A magyarok siman meztelenkednek egymas elott, nalunk ciganyoknal ez nem szokas. Multkor a haveromnal voltam, aki magyar, a baratnoje siman mutatkozott elottem meztelen. Mar en szegyeltem magam, es szoltam, hogy vegyen mar fel valamit. Az meg a kedvencem, mikor meztelen kerteszkednek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!