Kis dózisokban mennyire károsak a szteroidok?
Figyelt kérdés
Mielőtt el kezdenétek támadni, ez csak egy ELMÉLETI kérdés.
Most gondolok azokra a csávókra akik nem akarnak versenyezni, csak egy kicsit jobban kinézni mint az átlag gyúrósok. Persze rendszeres orvosi vizsgálat mellett. Ilyenkor az orvossal kellközölni, hogy mi a helyzet,miért járok oda?
2017. júl. 17. 23:05
1/24 anonim válasza:
Nem lehet erre egzakt választ adni, mivel mindenki máshogy reagál, minden anyagra máshogy plussz változik a minőség és az egyéb szennyeződéseket amik esetlegesen a cuccba kerültek sem tudjuk előre. Túl sok random tényezőtöl függ.
2/24 anonim válasza:
Vilag eletemben kis adagokat tolok mar 1 eve es nincs bajom eddig semmi. Mondom eddig..
3/24 anonim válasza:
Ha normális a cucc és ésszel csinálja az illető, akkor semmilyen problémának nem kellene jelentkeznie.
4/24 clint válasza:
mindenképp külsőleg bevitt hormon. Belepiszkálsz kisebb dózisokkal is. Sokan megusszák, sokan azt hiszik meguszták és később lesz kellemetlen eredménye, de van aki hajlamos a durvább mellékhatásokra is.
5/24 anonim válasza:
Ha ésszel van csinálva és nincsen semmilyen genetikai probléma (pl szívprobkémák) és jó a cucc akkor elvileg annyira nem káros.
6/24 Cortez70 válasza:
Van akinek lehet baja, és van akinek nagyobb adagtol sem sokaig. Egyénfüggő, cuccfüggő. Nekem egy kuram volt és most rákos vagyok. Persze. nem tuti, hogy attól lett de biztos nem segített.
7/24 anonim válasza:
Amúgy nem féltek, hogy sterilek lesztek tőle?
8/24 A kérdező kommentje:
Cortez70, a kúrától a betegségig mennyi időtelt el, illetve hány éves voltál?
2017. júl. 18. 11:32
9/24 Cortez70 válasza:
1 év telt el, de a doki szerint novekedhetett bennem 1 evig mire kiderült. Tavaly ősszel derült ki, két műtét is volt, de nem tudták kivenni. Most 12 kemo után úgy néz ki, hogy összement teljesen, most voltam ct vizsgálaton. Ősszel volt 4 centi a daganat, tavasszal 6 kemo után 1,5, most meg nem láttak semmit. De lesz még utókezelés, mert az onkologus szerint az kell még. Edzettem/edzek végig amúgy, csak kevesebbet.
10/24 anonim válasza:
Általában így szokott lenni. Aki ész nélkül nyom minden félét, annak semmi baja nem lesz, aki meg egyszer kipróbálja teljes körültekintés mellett, az meg jól megszívja.
Kitartás Cortez! Gyógyulj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!