Prohormonok vs hagyományos szteroidok, érvek ellenérvek?
Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam hogy lehet e rendelni olyan prohormonokat amiket törvényesen árusítanak és be vannak vizsgáltatva? ez esetben biztonságosabb a használatuk mint a hanyományos szteroidoké? mivel hogy legalább tudjuk mi az a szer amit használunk, nem az hogy kaptam valamit aztán ki tudja mi van benne...2017. máj. 12. 18:11
1/2 anonim válasza:
Én nem látom értelmét a prohormonoknak. A hatása messze elmarad a rendes szteroidtól, viszont annyit elérsz vele, hogy ha használtad már nem vagy naturál. Ha meg már eldobod a naturálságot, kb. ne a nagy büdös semmiért tedd. Bár tudom manapság ilyen elvi dolgok már senkinél nem jelentenek szempontot sajnos.
Én akkor is azt mondom, ha naturál vagy legyél naturál, ha koxolsz akkor koxolj, de a prohormon a balfsz kategória aki sehova de tartozik.
2/2 anonim válasza:
#1 Prohormon olyan, mintha a Mennyország és a pokol között kéne választani, de ez a Purgatórium :D :D, hogy Bibliai hasonlattal éljek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!