Tárogatásnak kézi súlyzóval pad nélkül, földön mennyire van értelme?
Figyelt kérdés
Vagy van erre valami alternatíva? Húzódzkodást kézi súlyzókkal hogyan helyettesíthetem?2017. júl. 13. 20:47
1/6 anonim válasza:
tárogatásnak akkor van értelme szerintem, ha a törzsed szintje alá engeded a karjaidat, hogy normálisan megfeszüljenek az izmok. Esetleg sufni megoldás, ha fogsz egy támla nélküli széket, ráfekszel vizszintesen úgy, hogy a mellkasod alatti hátrészt támassza és úgy lejjebb tudod engedni a súlyokat. :)
2/6 Cortez70 válasza:
Amúgy sem kell tarogatni, mert jobb a nyomás ruddal és/vagy egykezesekkel.
3/6 Cortez70 válasza:
Huzodzkodni sem kell ha tudsz evezni nagy súllyal.
4/6 anonim válasza:
Mondjatok mar el nekem, hogy mi bajotok van a huzodzkodassal!
Mostanaban senki sem szereti.
5/6 Cortez70 válasza:
Nincs baj vele, de nem fontos ha tudsz nagy súllyal evezni. Tehát nincs tiltva, csak nem muszáj. Ennyi a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!