Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabliszt és Teljes kiőrlésű...

Akos000 kérdése:

Zabliszt és Teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy a testépítő étrend unalmas, egyhangú, csak a csirke-rizs a jó. Nos szinte bármit megtudok csinálni 100% ig teljes kiőrlésű lisztből vagy zablisztből. Például hamburger, pizza, omlett, muffin, palacsinta. Én vagyok a hülye és az ezekből készült kaja szemét, vagy jó alapanyagok? Mert a felszívódásuk szerintem baromi lassú és jól eltelít, főleg ha teszek a tésztákba egy kis utifűmaghéjat is.

2017. júl. 13. 19:42
 1/3 Cortez70 ***** válasza:
Nem csak a csirke rizs a jó, pont hogy azt szoktuk írni, hogy sokminden belefér. Jó az amit írtál.
2017. júl. 13. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy hülye. Az egészséges és a testépítő étrend is lehet változatos, ha valaki képes gondolkodni, olvasni, és kísérletezni.
2017. júl. 13. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:

A whole30 és társai azok, akik szerint még a zabos rántotta is szemét, ha palacsintának nevezed és használod... Eszem megáll.

Nos, szerintem értelmes emberek szerint a jó hozzávalókból készült ételek, amik összetételben is megfelelők a diétádat nézve, jólesnek meg minden, azok jók és kész.

Még NULLA hús és gabona mellett is ehetsz rendesen, mindig ez jut eszembe a "csakis csirkerizs"-ről. De oly sok hús és gabona van, ami teljesen korrekt, sok elkészítési mód, nyilván nem kell siváran enned, ha nem akarsz.

2017. júl. 14. 03:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!