Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Emelkedett vérnyomás helyre...

Emelkedett vérnyomás helyre hozható így?

Figyelt kérdés

rám raktak ilyen 24 órás cuccot és 141 lett az átlag

hozzáteszem nagyon ráparáztam sokszor mikor mért meg is ijedtem

nyugalomba itthon magamnak 115-140 között van napszak függő

az lenne a kérdésem hogyha a súlyzós edzések mellett elkezdek futni illetve kicsit egészségesebben élek

javulhat e a vérnyomás?

nem akarok gyógyszert szedni főleg 23 évesen

és mármint említettem az itthoni magamnak végzett mérések jók

2017. júl. 13. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenképp jót tesz a kardió vagy az aerob.
2017. júl. 13. 19:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Sok (jó minőségű) víz ivása jót tesznek, illetve a fokhagyma is.
2017. júl. 13. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Már nem azért de ha a magadnak végzett mérések jók akkor mi a problémád? Ne ahhoz viszonyítsd a vérnyomásod amikor ráparáztál, hanem a nyugalmi állapotodhoz kell viszonyítani. Ha otthon magadnak 130 alatt van akkor nem magas kicsit sem a vérnyomásod. De attól még nem árt az egészséges életmód, mert később valóban magas lehet.
2017. júl. 13. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:
amit itt még nem láttam, az a halolaj, meg a c vitamin. ezek is nagyon fontosak.
2017. júl. 13. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nem írtad,hogy van-e túlsúly,akár izom formájában is.Mert a szív szempontjából az optimális ha a testsúly nem nagyobb,mint magasság-100.Nem kell akkora testben keringetnie.Rendszeres kocogás,napi minimum 3db omega 3,3db fokhagyma kapszula,20 kilónként minimum 1 liter víz.És a napraforgó olajban sütés-főzés teljes mellőzése,mert az méreg a szívnek a szervezetnek és az omega 3 sem tud mellette jótékonyan hatni.
2017. júl. 13. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:
182cm 85kg vagyok
2017. júl. 14. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!