Szerintetek ez natural? 62kg 174cm lány, guggolás 107,5kg, felhúzás 117,5kg, kb másfél év nem egybefüggő edzés után.
Figyelt kérdés
Más lányt nem láttam 40kg felett guggolni. 100 felett meg sok srácot se.2017. júl. 8. 21:56
11/19 Klanwarrior válasza:
Női ismerőseim, akik 1, másfél éve edzenek, átlagosan 60-65 kilós 1RM-nél tartanak guggolásban. Ez a hölgy pedig "nem egybefüggő" edzéssel, tehát kihagyásokkal ugyan ennyi idő alatt 107,5kg-nál. Szerintem egyértelmű.
12/19 Cortez70 válasza:
Nem egyértelmű, de nyilván van esély a cuccra.
14/19 anonim válasza:
Ez azért nem egyértelmű egyáltalán, hogy kokszal érte el.
Van akinek kiugró a genetikája, van aki meg kokszal se éri ezt el nőként soha, hiába tömködi magába.
15/19 anonim válasza:
100kg-s guggolás az férfiaknak egyáltalán nem sok. Azt én is nyomom 130kg-val 8-10 ismétlést, pedig nem vagyok olyan hű de nagy. Nőnek mondjuk nagyon necces ennyi idő alatt ilyen súlyra felmenni. A felhúzás meg pláne durva. Mondjuk azt nem írtad, hogy ezekkel a súlyokkal hány ismétlést csinál, mert nagyon nem mindegy hogy 1 ism vagy 10, de felhúzásnál még 1 ismétlés is nagyon durva közel 120kg-val egy 62kg-s nőnek.
17/19 A kérdező kommentje:
Ezek egy ismétlések, egyszer hallottam, hogy ezt beszélik onnan tudom. Kb. 23-28 év között lehet és egyedül edz de guggolni meg felhúzni a fiúkkal szokott minden edzés elején és mindenből 5 ismétlést csinálnak.
2017. júl. 25. 12:06
18/19 anonim válasza:
Kemény! Pesti vagy vidéki terem?
19/19 anonim válasza:
Egy kedves ismerősöm, bicikli versenyző volt mielőtt elkezdte a testépítést ami kb ehhez hasonlóan másfél éve lehetett. Ő is leguggol 90-el 8*. Akkor valszeg az 1RM neki is megvan ennyi. A lába akkora mint egy hegy, de hát mit várna egy hivatalos bicikliversenyzőtől az ember. Kox nem volt mert elég érdekes felfogása van pl. egy flepni testképzavarról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!