Akos000 kérdése:
Milyen vitamint ajánlotok?
Figyelt kérdés
Mindennap eszem reggel általában egy banánt, emelettel napi kb 4 szer eszem brokkolit, kovászos uborkát, néha zöldség mixet, de ah immunrendszerem pocsék és elég gyakran megfázom, és olyankor elég szarul megy az edzés.. Milyen vitamint ajánlotok?2017. júl. 4. 10:44
1/4 Cortez70 válasza:
Mega daily one vagy multi pro ha erősebbet akarsz.
2/4 anonim válasza:
Amiket az első írt nem rosszak de én a nutrilite naponta vitamint ajánlom.
3/4 Cortez70 válasza:
Megnéztem ezt a nutrilite vitamint. Nagyon gyenge sajnos, egy sportolónak ez nokedli. B vitaminok nagyon kis mennyiségben vannak benne, C is nagyon kevés, stb.
4/4 A kérdező kommentje:
Cortez tanácsára hallgattam, vettem mega dail one plust, pár napja napi egyet szedek, és azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó . Kicsit több energiám van és még a kedvem is jobb. Édesapám is elkezdte szedni, mert munkába rengeteg ásványi anyagot kiizzad, neki is nagyon hatásos, mióta szedi azóta nem fárad annyira, pedig eléggé elítéli a táplálék kiegészítőket.
2017. júl. 7. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!