Terolden kérdése:
Szerintetek megfelelöen halad a fejlödesem?
Figyelt kérdés
181cm magas vagyok jelenleg 17éves 74kg kb 8-15 testzsír %-kal. Lassan 2eve edzek 52kgról kezdtem. Kezdetetek kor:
40kg fekvenyomas a max
60kg gugolas 80kg felhuzas. Karom meretem volt hidegen 32cm combom 40+cm.
Mostan:100kg fekvenyomas
170kg felhuzas 130kg gugolas. Karom hidegen:37cm combom 50+cm
Nem hasznalok táplálekkiegeszitöt csak vitaminokat. Kéresre tudok küldeni képet.helyesírasi hibák ért elnézest. Valaszotok elöre is köszi
2017. júl. 4. 01:39
2/6 anonim válasza:
A 22kg az sok amit bízták, ebből minimum 5kg lehet a zsír, és szinte lehetetlen, hogy 22kg hízás után 5cm-t nőjjön a karod, biztos elmérted. De igen, folytasd, lesz ez jobb is.
4/6 Klanwarrior válasza:
Ha valósak az adatok, akkor igen, elég jó. (Gergő? :D)
(Előzőnek: 15 évesen kezdte, gondolom, hogy akkor még alacsonyabb volt vagy 15 centivel, és azért "hízott" ilyen sokat a két év alatt.)
5/6 A kérdező kommentje:
#2 nem mondanám azt hogy vizes vagyok vagy sok a izmaimon a zsír reteg. Eleve nem vagyok hízékony tipus. Söt a anayagcserém valahol az egekben lehet. Felvannak jegyezve mikor kezdtem az adatok az összrhasonlitas miatt. Köszömnöm és nem állok meg😉
2017. júl. 7. 15:59
6/6 A kérdező kommentje:
#4 annyit nemhiszem hogy nőttem max egy 10centit genetikailag se lehetek magas
2017. júl. 7. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!