Scitec Myomax Hardcore anabolikus izomtömeg- és magas intenzitású teljesítményfokozó. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Mivel nem kezdő vagyok a Testépítésben,tudom hogy az "anabolikus" szó felépítést jelent.Csak az a probléma,hogy nem tudom,hogy a Myomaxnál az anabolikus szót hogy értik.
Előre is köszi a válaszokat!
2017. júl. 2. 21:58
1/5 anonim válasza:
Úgy értik, hogy ez egy marketing szöveg, ami kva jól hangzik te elhiszed a maszlagot és megveszef a terméküket. A hentes is kiirhatná a marha húsra, hogy csúcs anabolokus izomépítő megabrutál aminomátrix.
2/5 anonim válasza:
Az „anabolikus” a fiziológiai szakkifejezés azokra az anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. Először is, a fehérje és az azt felépítő aminosavak esszenciális tápanyagok.
3/5 anonim válasza:
Azt jelenti a kis buksidnak adok egy kekszet.
Nesze, győri édes zabfalatok.
nyamnyam, nagyon finom:)
4/5 Cortez70 válasza:
Az anabolikus azt jelenti, hogy izom építő. Nem kell a szteroidokra gondolni, csak sima marketing baromság amit beszopnak a kezdők és tudatlanok. Ha beviszed sima szilárd kajából is a napi neked kellő makró tápanyagokat akkor ugyanígy fejlodsz mint az aki ennek egy részét tapkiegbol vitte be.
5/5 anonim válasza:
Rohadtul nem ettől függ,hogy valaki kezdő vagy nem,hogy tudja,mit jelent egy idegen szónak a jelentése.Szerintem pont,hogy kezdő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!