Hogyan válasszam meg a számomra megfelelő tápkieg összetételt?
Üdv az a helyzet, hogy ugyan nem járok konditerembe, de egy raktárban dolgozok és nehéz cuccokat (20-30-40) kg-os dobozokat emelgetek egész nap, valamint napi szinten biciklizek a munkába, és a munkában is rengeteget sétálok.
Szeretnék kérni egy ajánlást, hogy ehhez az életstílushoz milyen étrendkiegészítőkre lenne szükségem, ráadásul edzeni is el akarok kezdeni, mivel most dagadt vagyok fogyni is szeretnék, sajna a scitec hivatalos oldalán az én paramétereimnek nem találtam megfelelő összeállítást, mert hát az erőemelő, meg a testsúly karbantartó pakk közül is választhatnék, de inkább ide írok, hogy egy kis segítséget kapjak.
Tehát összességében kellene egy protein, egy izületvédő, valami energizáló pl: kreatin, alapvető vitaminok és egy súly karbantartó zsírégető L-carnitin + valami ami a zsír felszívódását meggátolja.
Kajában igyekszem odafigyelni, csak mivel napi 9 óra meló meg 2 óra út van, ezért elég nehéz, de csirke rizzsel, meg zöldségekkel azért szokott menni :-)
Az is fontos szempont, hogy lehetőleg az adagok úgy jöjjenek, ki, hogy hasonló időnként kelljen vásárolni mindenből, valamint az ár ne a csillagos eget verje.
Havi 20-30k-nál többet nem szivesen fizetnék érte, de természetesen érdekel minden lehetséges megoldás.
Pénz van az nem gáz, inkább lélektani határ az a 20-30k.
Külföldön élek, úgyhogy megtehetem, de lehetőleg konkrét "márka" neveket írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!