Melyiket válasszam szerintetek?
Figyelt kérdés
Válasszam a kényelmesebb, de drágább módszert: veszek itthonra kondifelszerelést, súly, rúd, keret stb.
Vagy válasszam az olcsóbb, de kevésbé kényelmes módszert: járjak el kondiba (fo.sok elmenni :D)
2017. máj. 1. 14:39
1/8 anonim válasza:
Mitől fosol? Én alig várom már minden nap, hogy menjek. Elsőre menj egy haveroddal pl, együtt könnyebb az ismeretlenbe belevágni.
2/8 A kérdező kommentje:
A nagyoktól :D :D
Bemegyek azt kinéznek, mert kis girnyó vagyok, érted :D
Bár csomószor olvastam már, hogy nem néznek ki, meg, hogy normálisak, nem törődik ilyennel senki, meg nem csak KathiBélák vannak, de akkor is kicsit tartok tőle :D
2017. máj. 1. 14:49
3/8 Cortez70 válasza:
Menj le terembe nyugodtan, nem lesz gond.
4/8 anonim válasza:
Menj le a terembejárók 95%-a amúgy is csak fényképezkedni megy le kb. Nem is fogsz kilógni.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom mi a fszom lenne abba kényelmesebb amúgy ha beraknék a szoba közepéte egy erőkeretet 200 kiló súlytárcsával aztán kerülgethetném 40nm-en. Kva nagy kényelem.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk nem mindenki él 40nm-en :D
2017. máj. 1. 17:05
7/8 anonim válasza:
Látom átjött a lényeg agyoniskolázott barátom.
8/8 anonim válasza:
Ilyen idióták vannak mindenhol sajnos ahogy itt is teremben is. De ott nem fognak beszólni,nem egy doboz előtt ülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!