Mennyi volt nektek eddig a legmagasabb és a legalacsonyabb testzsírszázalékotok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 19:16
2/10 A kérdező kommentje:
És még odaírnátok, hogy most mennyi? (puszta kíváncsiság)
2017. júl. 2. 19:22
4/10 anonim válasza:
Nem tudom.
Nem voltam még DEXA mérésen és egyéb finomságokon.
5/10 A kérdező kommentje:
4. Aki kicsit ért hozzá az szemmértékre meg tudja tippelni.
2017. júl. 2. 20:08
6/10 anonim válasza:
15-16 között vagyok jelenleg azt tudom, hogy 15 alá nem tervezek bemenni soha, mert naturálban számomra nincs értelme, csak negatívumokat hordozna magában.
7/10 anonim válasza:
Kérdező, csak úgy kíváncsiságból, erre mennyit "tippelnél"?: [link]
8/10 A kérdező kommentje:
6. Szóval nem érdekel a kinézet annyira, hanem inkább a teljesítmény? Vagy milyen negatívumokra gondoltál?
2017. júl. 2. 20:33
9/10 anonim válasza:
Figyelj én nem gondolom azt, hogy 15% tzs-vel szarabbul néz ki valaki, mint pl 12%-al, hangsúlyozom naturálban. Sőt épp ellenkezőleg. Így is látszódik a szeparáció, a kontúrok, de sokkal tömegesebb a fizikum ezálltal nagyobb is. Most azért, hogy full kockás legyen a hasam, nekem nem éri meg az, hogy erőt veszítsek, sérülékenyebb legyek meg kissebb. De hangsúlyozom ez az én véleményem. Én elfogadom, ha valaki a full szálkát szereti.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!