Ez hogy lehet? O. o
Még tavaly elkezdtem gyúrni eleinte , karidoztam csak . 2-3 hónap után jött az osztott edzés , jöttek a kilók , sajnos zsír is pici na mindegy.
8 hónap után kb. Abba kellett hagynom sérülés miatt. Még az orvos most se akar nagyon engedni ..
Már több mint fél éve abbahagytam , meg is hiztam , de az izmok körvonala megmaradt xD vagy hogy is mondjam , régen sovány voltam a trinyom se látszott semmi .
Most még ennyi idő után is van egy mellem hátam vállam trinyom..
Ezt hogy?
Ja ês nem sokára elkezdem újra az edzés tényleg van olyan hogy izommemória??
Mivel zsirosodtál az azt jelenti több kalóriát vittél be, így lassabb volt az izom leépítése, Már ha fehérje dúsan ettél.
Ha nem akkor kezdete lebontani rendesen, csak mivel dagadt vagy az izmokat zsír fedi, emiatt látszanak úgy.
hHa nem sok izom jött, akkor azz nem túl energiaigényes a szervezet számára, ezért fent tudja tartani, ha van elég tápanyag.
Amikor anno én is edzettem, nem volt pénz kajára diákként, meg kifogásokat is kerestem, akkor feljött kb 3-4 kiló izom, abbahagytam az edzést, de energiadúsan ettem, így nem ment le az a minimális izom, ami feljött.
Nem szedtem fel sok zsírt , csak azért látszik picit..
Jó volt az étrendem , csak akkor egy picikét több ch-t vittem be..
Ez a zsírosodás csak edzés abbahagyáda után jelentkezett..
16/f
"Ja ês nem sokára elkezdem újra az edzés tényleg van olyan hogy izommemória??"
Ezért írtam ezt mert elakarom újra kezdeni..tisztában vagyok vele
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!