Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Volt mar valakinek verekedese?...

Volt mar valakinek verekedese? Hogy vegzodott? Milyen utessel utotted ki? Koszonom elore is a valaszotokat

Figyelt kérdés

#verekedés #bodybuilding #box #Testépties #allkapcs utes #Utcai box
2017. jún. 30. 02:05
1 2
 1/14 anonim válasza:
25%
pár évvel ezelőtt egy agresszív,börtöntöltelék,megfenyegette a családomat,egyik este összefutottunk,és megengedhetetlen módon beszélt,provokált.Az első ütésem,súrolta az állát,a második luft volt,mert rám dobta a biciklijét. Miután kikerültem a bringát,már várt és próbált megütni,de felemelt karral kivédtem. Több próbálkozása nem volt,mert egy halántékra mért ütéssel leütöttem mint a sz@rt! Eldőlt mint a krumplis zsák és és miután kúszott pár métert,próbált felállni. Már térdelt amikor fejbe rúgtam és kifeküdt. Kevés undorítóbb férget ismertem mint az a darab... na de a lényeg!magasabb volt! A halántékra mért ütéstől olyat zuhant amilyet csak filmeken láttam addig,becsszó! válaszd az áll,vagy a halántékot.bunyóban a fejre mért ütésben hiszek.
2017. jún. 30. 04:14
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Húszas éveim elején volt egy párom, akiről kisvártatva kiderült, hogy erőszakos. Úgyhogy persze azonnal otthagytam, a barátaimnál aludtam, stb. Egyszer rákényszerültem, hogy egyedül menjek be az egyetemre és persze, hogy a nyomomban volt. Utolért, ráncigált, tépett, közben azt hajtogatta, hogy beszéljük meg. Szépen elmondtam neki, hogy ha ezt nem hagyja abba, megütöm és a rendőrséget is ráhívom. (Hozzátenném, több járókelő is elment mellettünk, és senki nem segített).

Mivel nem hagyta abba, és a kezét is a nyakamra tette enyhén szorítva, tenyérgyökkel alulról felfelé orrbavágtam (azt olvastam, hogy ez igen hatásos). Utána pedig szépen kihívtam a rendőrséget. Ő addig fetrengett a földön és jajgatott, végig azt hajtogatta, hogy ráfázok, mert a zsaruk engem fognak elvinni ezért, mert ő nem ütött. Hát nagyot tévedett. :)

2017. jún. 30. 07:40
 3/14 anonim ***** válasza:
54%

Boxoló vagyok. Egyszer 2 ember belém kötött, lazán leütöttem mind kettőt.

Máskor 3-an voltak, ott már baj volt. Nem verte meg, de én se győztem, döntetlen lett. Egy ideig bírtam velük, törtek az orrok, kaptak rendesen, de szép lassan egyet kettőt én is kaptam. Amikor éreztem hogy eleget kaptak és nem bírnak utánam jönni, de én is eleget kaptam ahhoz hogy ne bírjam befejezni inkább elhúztam.

2017. jún. 30. 07:43
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Egyszer egy gyerek,aki csesztetett elkezdett ütögetni,én felidegesedtem,elkaptam a lábát és felborítottam.(szoktam néznu MMA-t és ott láttam ezt)
2017. jún. 30. 09:29
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
2. Téged akkor vittek volna be, hogyha még utána megsorozod 6-8 ütéssel miközben sír a földön :D
2017. jún. 30. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Ennek mi köze a testépítéshez?
2017. jún. 30. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
Miért is lettem lepontozva?Így történt.Már csesztetett a gyerek 9. óta,megelégeltem ezt és földnek csaptam
2017. jún. 30. 16:33
 8/14 paper_chaser ***** válasza:
73%
Legyen elég annyi, hogy lefejeltem.
2017. jún. 30. 17:38
 9/14 paper_chaser ***** válasza:
53%
Amúgy igen, minek is van ez a testépítésben?
2017. jún. 30. 17:40
 10/14 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszotokat aki komolyat irt ment neki a like

Hnap amugy verekszem 4kor..

Egy gyerek ramaszott nagyon kemenyen a csajomra es kihasznalta h gyenge a baratnom...

Hova ussek hogy tuti egy utestol kidoljon?

Koszonom elore is a valaszotokat!

2017. júl. 1. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!