Volt mar valakinek verekedese? Hogy vegzodott? Milyen utessel utotted ki? Koszonom elore is a valaszotokat
Húszas éveim elején volt egy párom, akiről kisvártatva kiderült, hogy erőszakos. Úgyhogy persze azonnal otthagytam, a barátaimnál aludtam, stb. Egyszer rákényszerültem, hogy egyedül menjek be az egyetemre és persze, hogy a nyomomban volt. Utolért, ráncigált, tépett, közben azt hajtogatta, hogy beszéljük meg. Szépen elmondtam neki, hogy ha ezt nem hagyja abba, megütöm és a rendőrséget is ráhívom. (Hozzátenném, több járókelő is elment mellettünk, és senki nem segített).
Mivel nem hagyta abba, és a kezét is a nyakamra tette enyhén szorítva, tenyérgyökkel alulról felfelé orrbavágtam (azt olvastam, hogy ez igen hatásos). Utána pedig szépen kihívtam a rendőrséget. Ő addig fetrengett a földön és jajgatott, végig azt hajtogatta, hogy ráfázok, mert a zsaruk engem fognak elvinni ezért, mert ő nem ütött. Hát nagyot tévedett. :)
Boxoló vagyok. Egyszer 2 ember belém kötött, lazán leütöttem mind kettőt.
Máskor 3-an voltak, ott már baj volt. Nem verte meg, de én se győztem, döntetlen lett. Egy ideig bírtam velük, törtek az orrok, kaptak rendesen, de szép lassan egyet kettőt én is kaptam. Amikor éreztem hogy eleget kaptak és nem bírnak utánam jönni, de én is eleget kaptam ahhoz hogy ne bírjam befejezni inkább elhúztam.
Koszonom szepen a valaszotokat aki komolyat irt ment neki a like
Hnap amugy verekszem 4kor..
Egy gyerek ramaszott nagyon kemenyen a csajomra es kihasznalta h gyenge a baratnom...
Hova ussek hogy tuti egy utestol kidoljon?
Koszonom elore is a valaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!