Hogy kellene nekikezdenem az izomépitésnek?
Jól gondolod. A 3 nap pont tökéletes. Alapgyakorlatokkal kezdj, teljes testet edzd meg minden nap 1-1 gyakorlattal az izmokra. Ismerkedj a gyakorlatokkal, gyakorold a helyes mozgást addig, amíg nem megy reflexszerűen, utána lehet növelni a súlyokat
Bemelegítés, végén nyújtás. Alvás, kajálás!
Első és harmadik : Már a második mondatban elmodnom, hogy nézegettem a googlet, de maga a kérdés az volt, hogy miként kombináljam ilyen esetben a dolgokat, hogy éri meg stb. és visszaigazolást szerettem volna kapni arra amit lekörmöltem, hogy nem hülyeség és lényegében tanácsot kértem azoktól akik már benne vannak ebben a dologban. Azonban lehet csak én fogalmaztam rosszul. Ha igen elnézést kérek :)
Második : Köszönöm :)
+egy kérdés:
Ha az edzés mellé szednék fehérjét is akkor az már koxnak számitt és mennyire befolyásolja ez az izmok élletartamát (meg marad-e az izomzat vagy leereszt ha abbahagyom a tornát). Vagy egyáltalán javasolt-e ilyes fajta ,,kiegészittők,, szedése :)
"Ha az edzés mellé szednék fehérjét is akkor az már koxnak számitt és mennyire befolyásolja ez az izmok élletartamát (meg marad-e az izomzat vagy leereszt ha abbahagyom a tornát). Vagy egyáltalán javasolt-e ilyes fajta ,,kiegészittők,, szedése :)"
Én is azt mondom, hogy érdemes olvasgatni a témában, a kapcsolódó anatómiát, biológiát, élettant, intermedier anyagcserét, dietetikát amennyire lehet átnézni.
Testsúly kilónként 1.5-2 g fehérje bevitel javasolt, bár az elején mindenképp fejlődni fogsz. Nagy súlyok, alapgyakorlatok, kevés ismétlés menjen.
Fontos a szénhidrát és a zsír is, de ne parázz bele, egyél egészségesen, értelemszerűen.
A fehérje nem koksz. Húst eszel, tejet iszol:)
Az izom minimálisan megmarad, de csak akkor ha hosszú ideje edzel. Inkább úgy állj hozzá, hogy életed végéig nyomod valamilyen szinten. Kezdőként ne bonyolítsd túl, szerezd meg az alapokat és menet közben tanulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!