41/63 anonim válasza:
Biztos azert tetted fel a kerdes, hogy jot tegyel nekunk azzal, hogy felnyitod a szemunket. :D
42/63 Cortez70 válasza:
Írtuk, hogy nem natural. Ez volt a kérdésed. Kaptál választ.
43/63 palilaci válasza:
Jajj ez a Kiss Jenos troll. Ne etessetek, egyszeruen ne irjatok tobb valaszt.
45/63 A kérdező kommentje:
Úgy látszik nem nyitottam fel a szemeteket.
A 42%-os még mindig azt hiszi, hogy Szuli naturál.
Ezt nem kötözködésből írom, de komolyan, hogy lehetne már naturál, se guggolni se felhúzni nem tud.
2017. jún. 29. 15:39
46/63 anonim válasza:
"Nem, csak ijesztő, hogy megtudjátok mondani, ki van a képen úgy, hogy nem látjátok a fejét. Olyan, mint ha egész nap férfi testeket nézegetnétek. "
Én is felismertem egyből, pedig csak az itteni linkeknél szoktam látni ...
47/63 anonim válasza:
Nem naturál. Fedetten még el is hittem én is, hogy lehet az, akkor se volt kicsi, de ilyen szárazon ekkorának lenni naturálon esélytelen. Nyomja a cuccot a Szuli. :)
48/63 A kérdező kommentje:
Ezt a képet még senki sem linkelte ki rajtam kívül.
2017. jún. 29. 16:17
49/63 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Vicc.
Provokáció?
Én csak próbálom felnyitni a szemeteket, hogy nem naturál, mert igen sokat változott."
Végigolvastam, tényleg húzós. Mindenki azt írta, hogy kokszol...:)
50/63 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
Ezt a képet még senki sem linkelte ki rajtam kívül."
És?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!