Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hozható ez a forma?

Hozható ez a forma?

Figyelt kérdés

Naturálban el lehet ezt érni?

190cm

[link]

[link]

2017. jún. 10. 16:27
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Nem. Szerintem ment cucc.
2017. jún. 10. 16:29
 2/5 A kérdező kommentje:
És esetleg a bal oldali képen lévő?
2017. jún. 10. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Kizárt. Fel ev alatt nem jon rad 11 kg naturalon. Masreszt furcsa. Csak nekem nincs nagy kulonbseg a ket kepen? Vagy a kep sz#r? 11 kg azert jobban szokotg latszodni...
2017. jún. 10. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem elérhető, még ha nem is értesz nagyon hozzá már csak a számokból rákéne jönnöd.
2017. jún. 10. 17:54
 5/5 Orfeus ***** válasza:

Izomnál ugye csalóka a súly. Ha feljön 10 kiló zsír akkor az durván látszódik, de az izom ennek töredéke ha erről beszélünk.

Én egyszer kíváncsi lennék hogy tényleg mi a max amit el lehet érni, úgy hogy a cél az izomtömeg növelése. Mutatnak ilyen olyan natural testépítőket hogy ez meg az a max, aztán van aki 2-3 éve edz, vagy eleve 20 kiló vasággyal, nehéz elképzelni hogy tömeget szed egyáltalán magára.

A srác akár lehetne natural is amúgy szerintem, ha fullos a kaja, rendesen edz, tápkieg is befigyel, szerintem lehet egy masszívabb, szállkás izomzatot elérni.

De nem tudom... Mindenki aki belevág annak keményen kell dolgozni, és sokan a szteroidok felé kacsingatnak, és titokban tolják, aztán villognak hogy néznek ki 1 év alatt. A szomszéd cigánygyerek is ilyen. Tipikus az aki azért kap aprót a boltba hogy ne fujja el a szél. Jött a nyár, fél év alatt a gyerek kétszer akkora lett, mivel nem sűrűn találkozunk majd leesett az állam, de azért vannak ugye jelek hogy mi a szitu... nagyon csúnyán repedt bőr, csirkeláb, asszimetrikus, nagy has, hiába kockás (roid).

Van aki képes ezzel élni, figyelni a kúrákra, adagolni, pihenőt hagyni, akár csak az élsportolók. Szóval a kox sem feltétlen gond ilyen szinten ahol a srác van, de nem tudom hogy én képes e lennék tükörbe nézni... Nekem az egóm magasabb annál szerintem :%

Szóval jól leírtam a semmit...

2017. jún. 12. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!