Hol tudnék utána olvasni, hogy miket egyek, ha izmot, tömeget akarok növelni?
Terhesség utáni, cingár, sosem sportolt testemet szeretném formálni. Úszok, de az nem latszik.
Elsősorban comb és fenék, lóg rajtam a gatya, annyira nem töltöm ki, közben meg 7 kg rajtam maradt terhesség óta, de nem látom hol tárolom :)
Néztem étrendeket. Eléggé rizs, csirke, zabpehely központú. Én főzök itthon, változatosan és egészségesen. PL félkész nincs. Sok zöldséget eszünk. De húsból sok a diszno. Tészta ritkán van, csak teljes kiorlesu kenyér, van h én sütöm. Nekem ez az egészséges étkezés.
Namost akkor ezek nem jók, külön főzzek magamra? 10 hónapos mellett tuti nem fog menni. Vagy eztán csak csirkét eszünk rizzsel :)
Hiznom talán sokat nem is kéne, csak a lottyet testemből kéne feszes. Annyira távol állt tőlem eddig h fehérjéket és chkat számoljak, hogy lehet kéne találnom valakit aki legalább az elején útba igazít. Személyi edző tud ebben segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!