Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen szószokat szoktatok...

Ti milyen szószokat szoktatok csinálni? Leírnátok a receptet, esetleg link?

Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

Tüttyölt Ratyli recept

Kategória:

Reform ételek

Hozzávalók:

Másfél kiló nyersratyli

egy jókora pese

2 csobolyó gönyézde (ha lehet pörögősi)

3 csipet cihánta

4 ölej csikmány

kb.5 zamecsli

1 suttyonyos petrecel

1 véka vatyek

Elkészítés:

A nyersratylit fertályórát posvásztjuk a gönyézdével, míg csurmot nem erszt, közben a vatyekot megdicsikicseljük. Szépen höllyén megpicskázzuk, a nyesedékből pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot meg peccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak röttyengetjük, mart hamar odakaphat. Végül a suttyonyos petrecelt belebibározzuk a 4 ölej csikmányba majd jól összegyöröszjézzük. Várunk amíg a széle be nem tockosodik és rádurungoljuk a cihátát.

Tanácsok:

Döntsétek el hogy megcsináljátok-e, mindenképpen olvassátok el.

Kannásbor illik hozzá.

Elkészítési idő: 45 perc

Kalóriatartalom: ? kcal

Szénhidráttartalom: ? gramm

Zsírtartalom: biztos sok gramm

2017. jún. 28. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyeseknek milyen sok idejük van....
2017. jún. 28. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Mihez? Tojáshoz nekem a paradicsompüré kevés grillszósszal keverve jön be, más szószt igénylő ételem nemigen van. Illetve zöldséghez, rizshez néha szójaszószt használok, ha van itthon az ízlésemnek megfelelő Worchester-szósz, akkor azt is, a szójaszósszal egyetemben.
2017. jún. 29. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Első: kipróbáltam reggelire! nagyon finom volt. Köszi!
2017. jún. 29. 07:53
 5/6 anonim ***** válasza:

- ketchup

- mustár

- majonéz

- a 3 keveréke

- bbq (itt is ezer féle létezik)

- tartár mártás

- édes-savanyú

- chili szósz

- thai szósz

- osztriga szósz

- hal szósz

- pesto (ebből is sok féle van)

- gombaszósz

- joghurtos szósz (itt is van egy csomó)

- tzatziki

- mézes-mustáros szósz

- mézes ketchupos szósz

- édes-csípős mártás

- fokhagymás szósz (sok van ebből is, lehet pl. tejfölt tenni mellé)

- hollandi mártás

- kentucky szósz

- teriyaki szósz

- marsala szósz

- gyömbéres, citromos szósz

És ezekből amit írtam (ez csak pár db), ki lehet hozni mindent, pl. spaghetti, pizza, hamburger,csirke,lasagne stbb..-hez mind mind más szószt lehet csinálni.

Amúgy látom még sem ízlett a tüttyölt ratyli, mert le lettem pontozva.

2017. jún. 29. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha vastag a pénztárcád akkor javaslom a Walden Farms szószokat. Zéró kalória, cserébe k*va drága. 355 ml-es szósz 1500 Ft. De van mindenféle, saláta öntetek, majonéz, ketchup, mustár, amit akarsz.

[link]

Egyszer vettem egyet, finom volt, de két nap alatt el is fogyott így ez nem járható út egy átlagembernek. Persze arra tökéletes, ha nagyon szigorú diétán vagy és mondjuk egy héten egyszer beiktatsz egy napot amikor leöntöd a kajádat valami 0 kalóriás szósszal. Segít, hogy ne őrülj bele a diétába és a pénztárcádnak se árt az a heti 1 alkalom.

2017. jún. 29. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!