Ilyen melegben, mikor sokkal jobban izzadunk, több kalóriát is égetübk el edzéssel?
Miafasz
Mellesleg nem fogysz tőle többet, csak azt amit kiizzadsz de az meg víz és nem zsír, szóval nem segít rajtad.
Nem tudom.Anyám mondta,hogy kiizadtam a sót.De a szaga is sós
Tömegelek,szóval nem fogyni akarok
Régi a kérdés, de hátha valaki belefut :-)
Igen, az izzadtság sós. Ha megnyalod a szád körüli részt, miután megizzadtál, érezni is fogod (ha bekented előtte az arcod naptejjel, akkor ne próbáld ki, a naptej nagyon keserű). Ezért is van a különböző sportitalokban só, ha nagyon sokat izzad az ember, akkor sóból is hiány léphet fel. Meg a többi ásványi anyagból, ami szintén kijön az izzadtsággal együtt, de a só szokott lenni a kritikus.
Nagy melegben kicsivel több energiát használsz fel edzés közben, mintha ideális körülmények között edzenél. De szerintem nem éri meg csak emiatt befűteni az edzőtermet, mert a túlmelegedés kivédése miatt tiltakozik a szervezet, és nem enged olyan nagy teljesítménnyel dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!