Leírnátok negatív tapasztalataitokat a szteroidokról
(kox)?
Figyelt kérdés
Ha van edzőtársatok, ismerősötök, ne adj Isten ti szívtátok meg az első kúrát, írjátok le legyetek szívesek elrettentő céllal, hogy mik lettek a következményei.
Hát azért a stresszmentesség nem jellemző a magyarokra.
2017. jún. 26. 14:06
13/22 anonim válasza:
Nekem az első kúrától mellékhere gyulladásom lett. Tiszta vér volt az ondóm. Kaptam antibiotikumot és szépen elmúlt. Igaz egy csöppet sem tartott vissza a cuccozástól, a mai napig tolom ezerrel évek óta. Más bajom nem volt.
2017. jún. 26. 14:39
14/22 anonim válasza:
Az anyam feloli rokonsagaim, kivetel nelkul, mind rakban haltak meg, volt koztuk 24 eves is. Foleg genetika.
Ez nehogy elvegye a kedved cortez, sokat szamit a hozzaallas. :)
2017. jún. 26. 16:02
15/22 Cortez70 válasza:
Faterom halt meg tavaly rákban, szóval igen, nagyrészt genetika. Nem adom fel, dolgozom és edzek is, csak kevesebbet. Köszi.
2017. jún. 26. 16:10
16/22 anonim válasza:
Cortez,olyan nincs,hogy nem győzöd le! Bár nem ismerlek,de nagyon drukkolok,sztem masok is erről az oldalról! ;)
2017. jún. 26. 18:42
17/22 Cortez70 válasza:
Köszi, erőt ad ez is. :)
2017. jún. 26. 18:46
18/22 anonim válasza:
Ismerősök közül ketten is hosszútávon tolták a danabolt és mindkettőt mentő vitte kórházba szívpanasszal.
Nekem nem bírja a vesém a danabolt, de a metyltesztot is azonnal megérzem ha belekutyulják pl a stanazolba. Attól még a heréim is fájtak és a hajas fejbőrömön egy legalább egy centis pattanás nőtt, ahol mióta begyógyult van egy kopasz folt. Pfff..
Tudok olyanról aki szintén vesebajjal került kórházba de ő versenyző és összetett kúrákat nyom sok vízhajtózással.
Nekem mindkét vesémbe vesekő lett. Valószínű a túl sok fehérjétől. Danabol kúránál 3g/tskg-ra mentem. Butaság volt, hogy nem figyeltem jobban a folyadékbevitelre. Ráadásul alapból gyullasztja a veséim az a cucc.
2017. jún. 26. 23:07
19/22 anonim válasza:
En mar nagyon regota 2.5-3g feherje kozott eszek es attol eddig nem volt bajom. Valszeg a cucc tett be inkabb nalad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!