Leírnátok negatív tapasztalataitokat a szteroidokról (kox)?
1. válaszoló: Ez nagyon kemény. Sajnálom. Gondolom a daganatos ejtek is gyorsabban fejlődtek ennek hatására. Esetleg leírnád bővebben, hogy milyen rákod van és mennyivel a kúra után jött elő? Nem kínozni akarlak ezzel, csak ez példa lehet is sokaknak.
Kívánom, hogy gyógyulj meg és kitartás!
2-3. válaszoló: Ez is nagyon rosszul hangzik. Tőled az a kérdésem, milyen mértékben csökkent a libidó és így utólag megérte-e a kúra és fogod-e folytatni ezentúl is? Már, ha nem vagy versenyző.
Nagyjabol normal ertekre esett vissza vagy az ala kicsit. De amikor megtapasztalsz az elet barmely teruleten hogy milyen 10x olyan intenzitassal elni, aztan vissza esel normal ertekre, akkor a normal nagyon kevesnek fog tunni. Remelem erted. Visszaeses izomban nem volt.
Fogok-e ezentul is? Most is cuccolok.
Részvétem a hasnyálmirigyrák miatt, bár valószínűtlennek tartom, hogy egy kúra miatt alakult ki (bár az biztos, hogy nem segített az állapotodon).
A kox veszélyes. Megértem azt, aki vállalja a rizikót(ahogyan megértem az alkoholistákat,drogosokat és az összes többi függőt), de tudd, hogy kockázatot vállalsz, és ha rosszul sül el, akkor nézz szembe vele.
Ezek a kétes eredetű dzsuvák még a sima mellékhat@sokon kívül is egy csomó bajt okozhatnak, hiszen nem tudhatod, valójában mit szedsz be.
Ha a tiszta anabolikus szteroidokból indulunk ki (bár ilyet úgysem fogsz tudni szetezni nagy valószínűséggel): spermiumképzés romlik,zsugorodhatnak a herék, vérnyomásproblémák léphetnek fel, fokozódik a májadenomák kialakulásának veszélye, acne, férfias típusú kopaszodás, prosztata-és hererák kialakulásának rizikóját növeli, szív-érrendszeri problémák kialakulásának valószínűségét növelik... És még biztos van, amit kihagytam.
Nyilván nem minden szerre jellemző minden fent említett mellékhatások összessége, és nem is ugyanolyan valószínűséggel.
Bocs az off-ért, én csak Corteznek szeretnék mielőbbi gyógyulást kívánni!Sok hasznos tanácsot kaptunk tőle az évek alatt , remélem még ez után is így lesz!
Hihetetlen ez a rák, akár hogy próbálsz egészségesen, stressz mentesen stb élni előb utóbb mindenkit megtalál( ismerőseim körébe is többen lettek rákosak az elmúlt pár évben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!