Magasabb testzsírnál kevesebb a tesztó. Akkor az erőemelők miért eresztik fel magasra a tzs-jüket? Nem hátrány ez?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 13:45
1/11 anonim 

válasza:

Az a pár mg semmit nem számít a belőtt pár grammnyi mennyiség mellett.
2/11 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem biztos az, hogy valakinek kisebb a tesztója 20% tzsvel mint akinek 14%.
3/11 anonim 

válasza:

Natural erőemelők nem szoktak nagyon zsírosak lenni, a legtöbb 20 körül lehet, aki meg nem natural arról nincs mit beszélni.
4/11 Cortez70 

válasza:

Nincs értelme a kérdésnek, mivel heti több gramm tesztót tolnak. Akkor szerinted mit számít amit ők termelnének mellette, az a napi 5-8 mg??? Persze kox mellett szinte nulla a saját termelés, testzsírtól függetlenül.
5/11 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy koxolnak.De én most főleg naturálokra gondoltam
2017. jún. 25. 14:31
6/11 Cortez70 

válasza:

Nem sok natural erőemelő van.
7/11 A kérdező kommentje:
Tehát aki indul versenyekeb,annak nagyrésze cuccol?
De naturálban hátrány e a nagy tzs?
2017. jún. 25. 14:48
8/11 anonim 

válasza:

Megoszalanak a vélemények. Egy igazán magas bő 30% feletti tzs hosszú távon biztos hogy hátrányos naturálban. Sokan 20-25 % tzsnál érzik hogy jó nekik.
9/11 anonim 

válasza:

Szerintem is 20-25 között a legoptimálisabb erő szempontjából.
Magasabb tzs-vel én úgy tudom, hogy nem a teszto-termelés kevesebb, hanem a zsírszövetekben több teszto aromatizálódik ösztrogénné és igy lesz alacsonyabb a szabad teszto-szint a vérben. Viszont erő és izomnövelés szempontjából hasznos az ösztrogén is, főleg a kötőszöveteket védi a sérüléstől a vízvisszatartás miatt.
10/11 A kérdező kommentje:
Tehát kb 20% tzs-nál vagyok a legerősebb?
2017. jún. 26. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!