Miért van az hogy guggolásnál nem érzem a combfeszítőm?
Figyelt kérdés
Csak farizmom es combhajlitomat erzem és nagyon zavar masnap nincs is combfeszitomben izomláz,szerintem inkabb labtoloval fogok kezdeni.2017. jún. 24. 16:57
1/11 anonim válasza:
Probald ki hogy előtte combfeszítő gépen csinalj par sorozatot hogy bedurranjon a combfeszito es utanna erezni fogod
2/11 Cortez70 válasza:
Nem attól fog fejlődni ha minél jobban durran. Kap terhelést bőven guggolaskor, akkor is ha te nem azt érzed jobban.
3/11 anonim válasza:
Örülj inkább hogy nincs izomláz, legalább tudsz rendesen mozogni utána. Mellesleg ez csak annyit jelent hogy az adott súly magának a combfeszítőnek nem okoz gondot, a másik két izmodnak annál inkább. Nagyobb súlyoknál majd érezni fogod rendesen.
5/11 Cortez70 válasza:
Nem kell előfarasztni. Mi értelme?
6/11 anonim válasza:
Hogy utána kisebb súllyal menjen a guggolás és ne fejlődjön a comb :D
9/11 anonim válasza:
Igaza van a #6-osnak. Guggolás előtt előfárasztani a lehető legnagyobb gyökérség amit csak tehetsz.
10/11 anonim válasza:
Egy sérülés miatt nem guggolhattam hetekig,csak lábtolóztam.És elcsoffadt a lábam..Most guggolok 2 hete és már nő is a combom rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!