Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiatal testépítő kollégák!...

Fiatal testépítő kollégák! Szülőkkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Biztos ti is megkaptátok már a szülőktől,hogy:

- Miert nem eszel normalis kajakat

- Miert vagy annyit a terembe

-Azok a porok csak felfujnak es amugyis nem fog tole felallni

-Lehulyeznek a normalis dietam miatt es kijavitanak hulye tevhitekre, pl 6utan ne egyel ha fogyni akarsz, meg tejet igyal sokat mert abba van a feherje

Meg van még sok ilyen hülyeseg, es en már nem bírom hallgatni őket. Még én vagyok a hülye szerintük, mikor a leg alapabb baromságokat hordják össze. Hogy lehet nekik elmagyarazni hogy nincs igazuk?

2017. jún. 24. 11:59
1 2 3
 21/30 Klanwarrior ***** válasza:
100%

Hát az én szüleim nagyon motiváltak voltak, annyira aranyosan edzettek :)

Meg ugye az első hónap után mentek le a kilók, mivel az étrendet is én alakítottam ki.

A műizmos dumát én is utálom, még sajnos a korosztályom irigyebb tagjai is élnek ilyen kifejezésekkel...

Igazából sok embernél amíg nem pakoltál szalmát, vagy nem hordtál kukoricászsákot, addig csak műizmaid lehetnek :/

A legegyszerűbb az lenne, ha mondjuk rávennéd apudat az edzésre, és akkor versenyezhetnétek fekvőben, fekvenyomásban, stb., annál jobb motiváció nem is kell egyikőtöknek sem :D

Egyébként csak idő kell az egészhez, és megoldódik. Legfeljebb megszokják, hogy te így kajálsz, és hogy sokat vagy a teremben.

2017. jún. 24. 22:22
 22/30 anonim ***** válasza:
56%
Gyorsan lerendeztem. "Azért van nekem igazam, mert ti úgy néztek ki, én meg így.
2017. jún. 24. 22:25
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

Ameddig a szüleid tartanak el az van és azt kell szeretni amit ők mondanak. Független attól hogy mennyire nincs igazuk. Ha szerintük a tej fekete akkor fekete és kész.

Majd ha külön élsz és külön veszel mindent, kondi bérletet, tápkieget stb nem fognak bele szólni.

Az én fiam sokáig elektorom cigizet.

Nem érdekel mennyire egészséges az van amit én mondok ameddig abból a tányérból eszik amit én teszek elé.

Hidd el semmivel nem leszel kevesebb ha hallgatsz rájuk, független attól hogy mennyire van igazuk.

Nekem is kellett a kemény nevelés és több lettem tőle.

Ha neked nem tetszik majd te máshogy neveled fel a saját gyerekeidet és "jobb" szülő leszel/lehetsz. De hidd el nekem nem akarnak rosszat!

Szerintem amint lehet, menj el szerződéses katonának! Nagyon jól formálja a jellemet.

Én kötelezővé tenném újra. Nagyon rossz irányba halladnak a mai kölyök.

2017. jún. 24. 22:44
 24/30 A kérdező kommentje:
Elég befásultak, nem hiszem hogy valaha is teljesen elfogadjak es felfogjak ezt az egeszet. Megmutattam Orosz Jánosnak azt a videojat amiben az van hogy a bébiételben is ugyanaz a tejsavó fehérje koncemtrátum is van, na arra is annyit mondtak, hogy ez is csak egy felpumpalt kis sz@r. Ugy tekintenek a dologra mint valami fekete mágiára.
2017. jún. 24. 22:46
 25/30 A kérdező kommentje:

Kedves #23!

Ha tudni szeretnéd, az összes táplálék kiegészítőt saját pénzből veszem meg, és sokszor előfordul, hogy a kaját is magamnak kell megvenni ha normálisan akarok enni.

Elég régies nézetet vallasz. Nem tudom miert jo az ha a szülő elnyomja a gyereket, és az van amit ő mond, csakmert "az én tányéromból eszik". Az ilyen szülők miatt van sok lelkinyomorek fiatal. Az ilyen ne vállaljon gyereket, inkább fogadjon rabszolgat, és annak megmondhatja hogy mit hogy csinaljon.

2017. jún. 24. 23:02
 26/30 A kérdező kommentje:
És ebből nem akarok veszekedést kialakítani. A szülő az szülő, de nem mondhatja meg,hogy mit szeress, és bizony ha a szülőnek nincs igaza, akkor nincs. Azzal lehet igazán példát mutatni, ha a szülő is bevallja, ha nincs igaza, és változtat.
2017. jún. 24. 23:11
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

23. Valamelyik szülőnek éhenhalt a gyereke mert nem adott enni, mivel fényevőnek akarták nevelni. Ők nem akartak rosszat neki.

Üdvözöllek a 21. században, ez már nem az a bukott rendszer ahol te felnőttél.

2017. jún. 24. 23:41
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Fordítva ülsz a lovon kérdező.

Az első telefonomat ki kellett könyörögnöm a saját fizetésemből, mert ugye a mobil telefon az egy hülyeség volt neki. Ameddig ott laktam addig az volt amit ők mondtak, csak akkor nem kellett leadnom a fizetésemet mikor a saját hazám építettem és oda költöztem a feleségemmel.

Nekem ne mond meg, hogy ne neveljek gyereket mert a legkisebb is idősebb nálad! Azért így egy kicsit furcsán hangzik, hogy te mondod meg.

Eszembe se jutott volna ennyi idősen egy 5 gyerekes család apának ilyet mondani, mert lesűlt volna a bőr a képemről. Na és tudod miért? Mert így lettem nevelve. Nem lettem lelki beteg, sokkal inkább tiszelet tudobb voltam.

Az hogy jobb szülő leszel e, majd meglátod. Ha már nem lesznek eszedbe sem fog jutni olyasmi, hogy az ilyen emberkek ne neveljenek gyereket es hogy te jobb szülő lennél.

Az ember születése után a halálig tanul. Ha a szülő az isten a gyermek szemében attól nincs szebb dolog a világon!

De ne attól legyen már isten mert minden megenged. Rá fogsz jönni te is majd ezekre.

Ők feltenek téged. Amit csinálsz szerintük rossz és az isten sem tudná nekik elmagyarázni, hogy nem. Pontosan ezért, mert fontos vagy. 16 évesen különben sem akarj testépítő lenni. Még sehol nem fejlődtél ki rendesen.

47 éves vagyok és még mindig aktívan lejárok edzeni a saját kondi termembe. Úgy 26 évesen gyerekek mellett kezdtem el. Nem lettem kisebb, csak mert nem pulya fejjel ugrottam bele ezekbe a dolgokba.

Ha fogyni szeretnél azt lehet kondi terem nélkül is.

Volt mikor 110 kiló voltam, 2 hónap alatt fogytam le 75 kilóra úgy hogy, csak puffasztott riszet ettem és vizet ittam.

Nyilván izomból is, de akkor még nem foglalkoztam testépítessél. Bár nem is lett volna rá idő mert iskola mellett is dologoztam.

Nagyon keserű száj ízzel olvastam amit írtál, rabszolga.

Tudod lehet most ezek az én kezem álltál felnevelt gyerekeknek dolgoznak a szüleid.

Ugyanis cégvezetőtől kezdve, ügyvédig minden rangosabb pozícióban dolgoznak.

Ha őket megkérdeznéd megbánták e, hogy így lettek nevelve, nem mondanák azt hogy ilyen ne neveljen gyereket. Igen volt atyai pofon, főleg mikor ott akarta hagyni az egyetemet egy hölgy miatt az egyik. Ők azt mondanák neked hogy ez kellett is.

Én jobb szülő lettem mint az enyémek voltak mert én magas pozícióba jutattattam a gyerekeimet? Nem. Én voltam rosszabb gyerek és azért sem hallgattam rájuk, mindent a visszájára csináltam kamaszon, mert hát kik ők... Majd a nagy pofamat már nem csak otthon hanem a katonaságban is beverték és akkor nőt be a fejem igazán.

Neked is inkább ilyen korban a tanulás legyen az első, főleg ennyi idősen! Lehet sportolni amellett is mert miért ne, de ha azt mondjak a szüleid hogy nem? Akkor gondolkozz el ezen kérlek.

# 27

Tényleg? Ne vegyük ide az idiótákat és te sem forgasd ki a szavaimat! Gondolom te az a fajta gyerek vagy akik a Radics Péter videóiban vannak. Joggal gondolhatom én is rólad, hogy csak azért jó egy szülő mert megveszi a tabletet, mert ha nem akkor öngyilkos leszel. Hagyjuk ezt szerintem.

Ebben a rendszerben minden harmadik 25-30 év alatti fiatal munka nélküli és otthon lébecol abból a pénzből amit én és apukád keresünk/ kerestünk meg. Ahol drogoznak és a többi. Ez tényleg egy jobb rendszer mert itt mindent és mindekit torelalni kell... Ha fele olyan jó szüleik lennének a mai rendszer gyerekeinek többségének, nem itt tartana sem az ország, sem a világ. Század fiú.

Szeretek mesélni, ez a korral jár! Akinek nem tetszik tudjátok, torerlaljátok.

2017. jún. 25. 00:50
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak vele problémáim, aztán ráuntak egy fél év után. Kell keresni valamit amivel te is beléjük köthetsz (cigi, pia bármi). De ez se szükséges... tegyél rá, nem tudnak veled mit csinálni úgyse.
2017. jún. 25. 09:19
 30/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az a Radics Péter.

Én csak az alapelved szemléltettem egy szélsőségesebb helyzetben, semmi kiforgatás nem volt ebben. Szocializációs szempontból 3 féle családtípus létezik. Felnőttközpontú, gyermekközpontú és fejlődésközpontú. Az előző két családtípusból kerül ki a legtöbb deviáns viselkedésű ember. A felnőttközpontú nevelés épp annyira halott mint a gyerekközpontú nevelés, ezeket kínos fogja lökni magából a társadalom egy idő után.

De aki ebben szocializálódott az nem fogja ezt megérteni.

2017. jún. 25. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!