Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fiatal testépítő kollégák!...

Fiatal testépítő kollégák! Szülőkkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Biztos ti is megkaptátok már a szülőktől,hogy:

- Miert nem eszel normalis kajakat

- Miert vagy annyit a terembe

-Azok a porok csak felfujnak es amugyis nem fog tole felallni

-Lehulyeznek a normalis dietam miatt es kijavitanak hulye tevhitekre, pl 6utan ne egyel ha fogyni akarsz, meg tejet igyal sokat mert abba van a feherje

Meg van még sok ilyen hülyeseg, es en már nem bírom hallgatni őket. Még én vagyok a hülye szerintük, mikor a leg alapabb baromságokat hordják össze. Hogy lehet nekik elmagyarazni hogy nincs igazuk?

2017. jún. 24. 11:59
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
Mutasd meg neki az eredményeid. Ha ezek után sem hisznek akkor nincs mit tenni. Hagyd rájuk. Nekem is beszólogatnak, de ennek ellenére támogatnak és eredménye is, van nem is kevés.
2017. jún. 24. 13:47
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probald meg esszeruen elmagyarazni nekik. Ez nem szteroid, hanem taplalek kiegeszito. Feherje es szenhidrat. Olyan mintha hust ennel, csak ez segit, hogy ha szilard kajabol mar nem birod bevinni a makrokat. Ha ertelmesen fogjak fel megertik. Amugy en is ezt kapom eleg reg ota. De les*arom. "Eszed a szarjaidat", "minek ez a sok por, ennel inkabb ertelmes kajat, ott a csirke porkolt nokedlival" stb.
2017. jún. 24. 14:05
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak féltenek. A szüleidnek nem az a fontos, hogy minél izmosabb legyél, hanem, hogy egészséges legyél és kiegyensúlyozott, és ne csak erről szóljon az egész életed, hanem minél több élmény érjen, minél tájékozottabb legyél. És hogy jön ide az árokban fetrengés? Azért elég sok mindent lehet csinálni, nemcsak ez a két véglet létezik.
2017. jún. 24. 14:06
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekik mi a normális kaja?

Ülj le velük és magyarázd el nekik (tudom hogy nehéz) hogy pl azért edzesz egy héten 4-5x mert minden izomcsoportot megkell dolgoztatni egy héten egyszer, van amit többször is, és ez időbe kerül ezért nem lenne optimális több szempontból is hogy heti 1-2x mennj és 3-4 órákat edzeni, ezért jobb ha 4-5x mész és nagyjából 1 óra alatt letudod. Ami a kaját illeti, magyarázd nekik el hogy sokat kell enned hogy fejlődj, fehérjét stb. Magyarázd nekik el hogy 6 óra után is lehet enni csak nem szar cukrokat, hanem pl lassan felszivódó fehérjeforrást pl joghurt, túró ami éjszaka ellátja az izmaidat tápanyaggal. A tejbe meg van a tejcukor ami szintén szar és nehezen lehet megemészteni, próbálják ki ha nem hiszik, igyanak meg 3-4 litert és menni fog a hasuk. A tápkiegekkel pedig hogy az is kaja, csak ha pl nem birsz megenni egy nap sok húst vagy rizst akkor ezzel kiegészited az étrended, nincs benne semmi tiltott dolog, nem fogsz jobban nőlni tőle, bizonyitsd nekik be hogy anélkül is ugyanúgy tudsz fejlődni, egyél többet.

Itt van egy cikk ami bőven kifejti nekik, olvastasd el velük: [link]

2017. jún. 24. 15:32
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Ja és hogy ez amiket te eszel ez egyben egészséges is mert nincs benne rákkeltő cukor, fehér liszt ami szintén rákkeltő, nem cigizel, nem iszol alkoholt mert az is csökkenti a fehérje beépülését.
2017. jún. 24. 15:33
 16/30 A kérdező kommentje:

Ezt nagyon jol írtad le.

Es az edzés mennyiségében ráadásul nagyon álszentek is, mert régebben rámerőltettek egy sportot amit tiszta szívemből utáltam csinalni, semmi fejlődést nem hozott, és ráadásul majdnem ugyanennyi időt vett el.

Ezt a cikket mindenképp elolvastatom velük, sokat szoktam nezni azt az oldalt, nem értem hogy nem láttam azt a cikket eddig.

Köszönöm a válaszod

2017. jún. 24. 16:10
 17/30 anonim válasza:
ma 15:32 nagyon hasznos dolgokat mondott. A fő lényeg, hogy meg kell nekik magyarázni, hogy amiket mondanak azok miért hülyeségek. A legtöbbre leírták már a választ de ahogy végigmentem néhányra nem láttam. Például nem fog tőle felállni. Kérdezd meg tőlük, hogy ha a fehérjeportól nem áll fel akkor miért áll fel akkor ha ugyanazt a fehérjét másból viszed be? Tehát ha veszel egy fehérjét akkor attól félnek de ha ugyanazt a fehérjét kajából viszed be akkor meg nem ez egy logikai bukfenc. A 6 után nem eszek diéta azért borzalom mert nem tesz különbséget aközött, hogy mit eszel 6 után, csak azt mondja, hogy ne egyél. Amúgy is miért 6 óra amikor valaki 8 kor valaki meg 12 kor fekszik le? "azok a porok felfújnak" Azokban a porokban az van ami a kajában is nem fúj fel jobban vagy kevésbé mint a csirke vagy egyéb fehérjeforrás. Amúgy is az izom nem levegőből van nem lehet felfújni ez nem lufi hanem egy emberi szövet. Normális kaja pedig a feldolgozatlan étel minél jobban feldolgoznak valamit annál szarabb tehát ami nekik normális az pont, hogy nem az. A tej azért rossz mert fehérje van benne tényleg de elég kevés 3% de a cukor meg jóval több tehát ha tejből viszed be a fehérjét be kell vinned egy csomó cukrot is mellé és nehezebben is szívódik fel és érzékenységet is okozhat. Ha értelmesek felfogják a dolgot.
2017. jún. 24. 20:21
 18/30 A kérdező kommentje:

Na és igen, itt a problema. Hogy en ezeket mar legalabb 100szor elmagyaraztam, de egyszeruen nem akarjak befogadni.

Az a problema hogy a (k***a) média doppingszerelként közli a tápkiegeket, és ez van benne a köztudatban. Meg hogy milyen rossz stb.

Agyrém.

2017. jún. 24. 21:46
 19/30 Klanwarrior ***** válasza:
100%

Három dolog kell:

Egy nagyobb kalapács, ásó és hátsókert.

Egyébként nálunk is elég rossz volt a helyzet amikor kezdtem. Én is 16 voltam, és a szüleim nem örültek, hogy "már megint eszek", vagy fehérjét/vitamint szedek. Beavattam őket, azaz elkezdtem velük edzeni, és egy nyár alatt ledobtak összesen 20 kilót ezzel elérve viszonylag fiatalos testet így 40 környékén is :D

Azóta ők abbahagyták, mert nincs erre idejük, viszont lazult a hurok, segítőkészebbek és elfogadóbban velem szemben, és egyébként is a két év alatt 17 kg izom, amit felszedtem már elég látványos eredmény, ezzel látják, hogy komolyan kell venni, mert van fejlődés.

U.I.: A szülők még a '80-as években élnek, hisz ők akkor voltak fiatalok, és akkoriban még nagyon alulfejlett volt a fitneszipar, rengeteg tévhit kering bennük, ettől ők nem "hülyébbek" semmivel, légy türelmes.

2017. jún. 24. 21:54
 20/30 A kérdező kommentje:

Csak nagyon idegedítő már amikor kiakadnak valami hülyeségen, meg azon hogy folyton dobozolom a kajákat stb.

Ez az együtt edzős dolog egész jópofa :) de en is hívtam már apát, hogy akkor jojjon es nezze meg hogy milyen műizmokat építettem :D de persze jottek is a kifogasok...

2017. jún. 24. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!