260 kg-s felhúzás lehetséges naturálban,75 kilósan?
Figyelt kérdés
Nézegettem eredményeket és az én súlycsoportomban,75 kilóban már ilyen húzások vannak juniorban.2017. jún. 22. 23:51
1/16 anonim válasza:
Szerintem az sok egy kicsit. Én nem hiszem,hogy az adott feltételekkel sikerül
3/16 anonim válasza:
Én alapból a 260kg-os felhúzást is megkérdőjelezem naturalban. Oké hallani, hogy naturalnak kinéző húzott fel ennyit, de honnan lehet tudni, hogy tényleg natural? Van aki személyesen tapasztalta,hogy 260kg-ot tudott felhúzni?
4/16 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy lehet... de persze nem a kis gyk megmondóembereinek... sőt még 72évesen is lehet natural...
7/16 anonim válasza:
Nem lehetetlen. Ez egy 90 kilós naturál versenyző múlt heti eredményei egy versenyről:
guggolás: 295 kg
fekvenyomás:155 kg
felhúzás: 310 kg
8/16 anonim válasza:
295kg guggolás? LifeTime natural
9/16 anonim válasza:
Hidd el, hogy naturál. Nagyon jól ismerem
10/16 anonim válasza:
simán lehet naturál, tudod Simion Panda is 100% natúr, a növi hormonra azt hiszi hogy az valami fűszer ilyen szinten natúr.
Szóval ne keresd a kifogásokat kisfiam, vásároljad azokat a porokat amiket ők promóznak?
Ja hogy nem működnek? Mert többet kéne belőlük venned, ha szüleid éves vagyonát ráköltöd akkor már működni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!