1/9 Cortez70 válasza:
Nem, mert ez nem natural forma.
2/9 anonim válasza:
Annyira azért nem kell beszarni a csávótól, csak jók a fények, meg a kép. Ez élőbe nem nagy. Csak jó szálkás meg néger. Azért ez nem egy elérhetetlen szint naturálban : [link]
3/9 Cortez70 válasza:
Itt vékonyabb, de nem szartam be tőle eddig sem.
4/9 anonim válasza:
Ez a kép ugyanakkor készült kb. Nézd meg a többi képét is a profiljában. Szerintem nem cuccol. Nagyobb lenne.
5/9 Cortez70 válasza:
Nem nézegettem más képet, a kérdésben lévő linket néztem csak és ott nagyobbnak tűnt.
6/9 Cortez70 válasza:
Amúgy meg mehetett akár stana vagy kis oxandrolon is, azzal nem lesz nagyobb ennél, de segít megtartani az izmokat szálkásításkor és vizet is veszt vele. Tehát nem tuti, hogy naturál, hiába nem nagy.
7/9 anonim válasza:
Semmi se tuti nyilván. De egy fekának ez nem elképzelhetetlen izomtömeg, izomderiniáltság ilyen szálkásan.
9/9 Cortez70 válasza:
Az igaz, nekik ez mehet cucc nélkül is, ha a vékonyabb formát nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!