1/7 anonim válasza:
Üdv. én naturál vagyok és nagyon szálkás 14F, régóta sportolok,most a karom 30 cm tehát simán,ha jó a genetikád,táplálkozásod és edzésed megfelelő :))
2/7 palilaci válasza:
Igen. Mondjuk nem ertem az elozo valaszolo mit akart bizonyitani, ahogyan azt sem, hogy miert Pataricza György szarra effektelt meg a tukor altal megnagyobbitott zsiros es vizes karjat linkelted be.
3/7 anonim válasza:
ez nem szálkás, első a 30as karod nyilván lehet szálkás de 45-ös karral nem sokan mászkálnak úgyhogy tényleg jó szálkásak, lehetséges de nem mindenkinek, tartani nehéz
5/7 anonim válasza:
Annak a hulladeknak a kepen, se nem 45, se nem szalkas a karja. Az egy telehanyt zokni, egy szartartaly. :D
6/7 anonim válasza:
Szálkásan lenne vagy 35-ös neki. Nem nagy szám.
7/7 anonim válasza:
Én még mindíg nem hiszem el, hogy 10 éve eddz a pali, az én 8 hónapommal odaverem simán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!