Valaki segítene hogy mondjak le rola?
Most kezdtem el otthon edzeni kezdokent...Mivel az etrendemez id megvaltoztattam fontos lenne hogy lemondjak a cukros uditokrol es csokirol nasirol...Amig fogyoztam nagyon jol ment de most egy ket hete ujra elkezdtem enni...par napja ujra eldontottem hogy nem hiszen artana az edzesnek...dr nagyon nagyon nehez megallnom..
mondana valaki par oszonzo szot vagy meg tobb ervet ellenuk?☺
-Fogd fel úgy az egészet, hogy az evés, egy szükséglet.
-döntsd el hogy mi a fontosabb
-Ha éhes vagy, eszel egy nagy adag rendes ételt, és sok vizet iszol rá. A kajákat változatossá teheted különböző fűszerekkel, a vízbe rakhatsz citromlevet...
- a legegyszerűbb ha a boltban figyelsz hogy mit veszel, és nem kerülnek be a kosaradba olyan dolgok, amiknek nem szabad. Ha nem veszed meg, nem lesz otthon, és nem tudod megenni/meginni.
"a legegyszerűbb ha a boltban figyelsz hogy mit veszel, és nem kerülnek be a kosaradba olyan dolgok, amiknek nem szabad. Ha nem veszed meg, nem lesz otthon, és nem tudod megenni/meginni."
Ez nagyon működik! Én is alkalmazom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!