Miért nézek ki úgy mint egy telesz@rt búvárruha? (Kép)
2015. szeptemberében kezdtem el edzeni,71-72kg-sen,most vagyok 85kg kb.,80kgvel szoktam szériázni fekve nyomásban,guggolni 140kgvel is szoktam,piramisba felmegyek odáig,jelenleg szálkásítok,sok lejött már,90kgről kezdtem,de érzem,hogy gyengülök is,12 órát melózok szinte minden nap,egy összeesett,fonnyadt fosnak látom magam,mit tudnék tenni a fejlődésem érdekében?Igyekeztem sokat kajálni,betömegeztem,jó is volt,erős is voltam,aztán most szálkásítok,fény alatt jól is nézek ki,de az utcán trikóban szégyellem magam..
Mennyivel oldalemelesz? Csináld a Team Suleiman féle módszert, hátha beindul a fejlődés jobban.
De ez csak az én agyamban van, hogy a váll sosem elég amúgy, most nem csak a te formádról van szó, én mindig keveslem magamon is meg máson is.
Nekem nagyon szarok voltak a vállaim.
Most nem a szulit akarom sztárolni ,de mióta az ő módszerét nyomom egész szépen növöget.
Előtte 10-12 vel oldalemeletem , most 27,5 el megy 5x 7-8
Vállból nyomást csináltam 25 ösökkel , most 40 esekkel megy 5x 5-6 .
Ha jobb vállakat akarsz szerintem érdemes legalább egy fél évig kipróbálni a szuli módszert.
Pontozzatok le nyugodtan, tudom , hogy a kiss jenő féle módszer hoz csak eredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!