Miért nézek ki úgy mint egy telesz@rt búvárruha? (Kép)
2015. szeptemberében kezdtem el edzeni,71-72kg-sen,most vagyok 85kg kb.,80kgvel szoktam szériázni fekve nyomásban,guggolni 140kgvel is szoktam,piramisba felmegyek odáig,jelenleg szálkásítok,sok lejött már,90kgről kezdtem,de érzem,hogy gyengülök is,12 órát melózok szinte minden nap,egy összeesett,fonnyadt fosnak látom magam,mit tudnék tenni a fejlődésem érdekében?Igyekeztem sokat kajálni,betömegeztem,jó is volt,erős is voltam,aztán most szálkásítok,fény alatt jól is nézek ki,de az utcán trikóban szégyellem magam..
Van egy olyan érzésem, hogy testképzavarod van. Feltéve hogy nem poénból, vagy a drámai hatás végett írsz ilyeneket a testedről, hogy "fonnyadt fos" meg "teleszart búvárruha".
Tömegelhetsz és szálkásíthatsz akármennyit, ez soha nem fog változni, mert a probléma a fejedben van. Amúgy örülök, hogy ez neked is megfordult már a fejedben, mert így egyszerűbb lesz megbírkózni vele. És igen, ha több év alatt sem tudtál megbarátkozni magaddal, a pszichológus az első lépés.
semmi baj a kinézetteddel,inkább szerezz egy csajt,aztán ha rendszeres lesz a nemi életed az agyad is helyreáll.
a pszichológus sem mondana neked mást-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!