"Edzőterem" otthon tippek? 16/f
most töltöttem a 16-ot és láttam pár videót pl: https://www.youtube.com/watch?v=HbrJVDl5YC8
és akkora motivációt adnak ezek szeretnék elkezdeni de eddig csak olyanokat tudok itthon hogy húzódzkodás fekvőtámasz külön nehezítéssel felhúzni magam kb 8-9x tudom többször nem sajnos fekvőből 25-30 megy egyszerre hasam eléggé lapos szálkásítani szeretnék ezeket lehetséges így? napi 4-5x hasazok ahogy van időm kaja rendben 2-3 naponta eszek csirke mellett legtöbbször reggelire müzli,müzli szelet 1-2 alma ebéd változatos, rizs,csirke,hal.. ilyen edzőtermet otthon mint a videóban nehéz? :/ nincs annyira sok pénzem mivel minden megy a kajára.. anyumtól nem kérhetek mert ez mind sok pénzből jönne ki,és attól félek ha elmennék nyári melóra lenne pénz a cuccokra viszont nem lenne időm edzeni annyit tippeket könyörgöm..
Lusta disznó állat vagy, vagy mi van???
Miért nem elég a heti 1x2 edzés? Edz le mindent az alatt a napok alatt, nagy sulyokkal. Közben persze nyugodtan csinálhatsz saját testsúlyos dolgokat is otthon. Úgy fogsz kinézni hogy jól. Tetszeni fogsz magadnak.
Kellenek a súlyok az izom tömeg növeléséhez.
Szalkasitani, mire akarsz te szalkasitani? Előbb legyen izom hé! Na holnap elmész, felemeled a dagadt segged, kimozdulsz a komfort zonadbol és veszel egy kondi bérletet!
Jót fogsz tenni magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!