Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan edzzek, hogy hatékonyab...

Hogyan edzzek, hogy hatékonyabb legyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb 1 hónapja kezdtem el játni terembe, főleg izompakolás céljából.

Minden hétköznap szoktam járni, kb 1 órát, van hogy kicsit többet, de nincs rendszer benne és nem mondták, hogy így nem olyan hatékony.

Ha tudtok valami jó gyakorlatot is, akkor azt is megköszönném :)

2017. jún. 15. 13:28
 1/2 Cortez70 ***** válasza:
Nem jó így. naturálban elég heti 3-4 edzés, mivel nem fogsz tudni regenerálódni ha minden nap nyomod. Eleve kezdőknek heti 3 napos teljes testes terv kellene. Azaz pl: guggolás, fekvenyomás, evezés, mellről nyomás, bicepsz állva rúddal vagy egykezesekkel, tricepszre csigás letolás vagy homlokra engedés rúddal, hasprés, vádlizás. Mindenből 3-4 sorozat, sorozatonként 8-10 ismétlés, amekkora súllyal az adott gyakorlatból éppen megy ez az ismétlésszám.
2017. jún. 15. 13:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Előttem szólóval értek egyet, amit hozzátennék az az étrend. Nagyon sokat számít, többet mint gondolnád.
2017. jún. 15. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!