Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha gyulladás van a szervezetem...

Ha gyulladás van a szervezetemben akkor lehetséges hogy azért nem fejlődök vagy nehezebben?

Figyelt kérdés
pl akinek van egy gyulladt foga....
2017. jún. 11. 12:11
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
Lehet persze.
2017. jún. 11. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármi befolyásolhatja. Nagyon könnyen tönkre lehet vágni a regenerálódást, a legapróbb dolgoktól kezdve a legnagyobbakig. Én például ha koffeintartalmú ételt vagy italt fogyasztok, egyáltalán nem fejlődök, épp ellenkezőleg.
2017. jún. 11. 12:31
 3/7 anonim válasza:

utolsó, a koffeint én is észrevettem magamon, valamiért gyanús volt nekem mindig is a kávé.

Még hajnövesztőnek is használják, azok meg köztudottan mind elnyomják a tesztoszteron termelést

(egy kopasz ürge)

2017. jún. 11. 14:50
 4/7 paper_chaser ***** válasza:
Nekem gyulladt foggal elég szarul ment. Szóval igen, azért.
2017. jún. 11. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Lokális gyulladás nem befolyásolja, max. a közérzetedet. Vagy mondjuk nem tudsz aludni és ettől fáradtabb vagy, nem tudsz akkora súlyt nyomni. Fog spéci eset, vérképet kellene nézetni, egyből kiderül, hogy "mérgezi"-e a szervezeted.

Generalizált gyulladástól általában lázas leszel vagy hasonlók, szintén nem túl hasznos a fejlődéshez.

Nem mindegy, mi van begyulladva. pl. ha a here, és emiatt csökken a teszto, akkor az direktben hat a fejlődésed ellen.

2017. jún. 11. 17:20
 6/7 anonim válasza:

Amúgy a gyulladást meg kellene tudni állapítani már egy vérképből is, azt meg hogy mi okozza, röntgen, stb, egyéb.

Szakorvost kell felkeresni, sajnos vannak olyan orvosok, hogy megkockáztatom, a ruhatáros néni többet tud nála.

2017. jún. 12. 06:35
 7/7 paper_chaser ***** válasza:

"nem tudsz akkora súlyt nyomni. "

Pont ez volt nekem.

2017. jún. 12. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!