Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jogosan szólták...

Szerintetek jogosan szólták be a teremben?

Figyelt kérdés
Edzés után nézegettem magamat a tükörben, levettem a pólómat meg csináltam néhány képet. És erre pár forma elkezdett pofázni. Szerintetek mennyire jogos? 17F
2017. jún. 6. 11:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit pofáztak? Amúgy eléggé irritáló, vagyis hogy mondjam.. Nevetséges ez, mikor valaki a tükörben fotózgatja magát. :D
2017. jún. 6. 11:58
 2/11 Cortez70 ***** válasza:
Én nem ugatnék be ezért, de vicces mikor félmeztelen pörögnek a tükör előtt a gyerekek.
2017. jún. 6. 12:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Hát hogy mit képzelek magamról, meg hogy ide edzeni kell lejárni, nem feszengeni, meg képeket csinálni magamról stb. :D Amúgy itthon nem vagyok bedurranva, azért csináltam ott.
2017. jún. 6. 12:01
 4/11 Cortez70 ***** válasza:
Otthon is lehet. Pár fekvő + gumikötél és durransz is.
2017. jún. 6. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is fura, ha valaki nézegeti és fényképezi magát a tükörben. De nem szólnék be.

Szerintem beszólni bunkóság. De ha viccesen mondták, akkor meg nem kell rajta agyalni.

2017. jún. 6. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Jaj szegénykém. Nagyon belegázoltak a pici lelkedbe, most mi lesz =(
2017. jún. 6. 12:31
 7/11 anonim válasza:

Az hogy még a teremben levetted a pólódat tényleg nagy bunkóság és magamutogatás. Legközelebb ha annyira csodálni akarod magad meg persze el akarod kápráztatni az ismerőseidet facen és instán akkor diszkréten az öltözőben csináld amikor nincsenek sokan, vagy otthon.

Amúgy valóban nevetséges mikor férfiak a tükör előtt tollászkodnak és nézegetik magukat.

2017. jún. 6. 13:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Vicces, de nem ok arra, hogy beszóljunk egymásnak.

Ahány ember annyi féle, egy teremben mindig vannak törzsutasok. Én azt gondolom, hogy ez egy olyan dolog, hogy aki leveszi a pólóját és elkezd a teremben szelfizni, az vállalja fel, ha beszólnak neki, nem igaz, hogy nem érzi, hogy gáz.

2017. jún. 6. 14:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha versenyző vagy,akkor szerintem megengedett,hogy ott pózolj.Ha nem,akkor meg bunkóság,hogy mindenki előtt vetkőzöl.Amúgy ja,vállald fel,hogy beszólhatnak.
2017. jún. 6. 14:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Engem is irritalnak az ilyenek. En csak nagyon ritkan poenbol szoktam beszolni, hogy csinalok rola kepet ha szeretne, nem kell ezert a tukorben szelfizni, de csak akkor ha ismerem valamennyire. Amugy azok a legidegesitobbek, akik 3 honapja jarnak a terembe de mar az oltozoben pozol, mert nott fel cm-t a bicepsze.
2017. jún. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!