Brutálisan fáj a jobb könyökömnél a hajlitó rész, ez elmúlik igaz?
Figyelt kérdés
második edzésen vagyok túl, de most reggelre arra kelltem,hogy "meghalok" ha be kell hajlitanom a karomat...2017. jún. 3. 08:30
1/3 anonim válasza:
Lehet elmúlik,lehet elcseszted a könyököd.
Amúgy ha 2 edzést csinálsz és így fáj a könyököd,mi lesz,ha 2 évet edzesz?Az se biztos,hogy eljutsz odáig,hogy ennyit gyúrj.Egy átmozgató edzésnek az a lényege,hogy felkészítsd a tested a terhelésre.Vagy te vagány fiú vagy és egyből csapatod az osztottat,jól gondolom?
Edzésterved írd le.
2/3 A kérdező kommentje:
csak az alapgyakorlatok mentek lájtos súlyokkal, kb 4 éve nem edzettem semmit.
2017. jún. 3. 08:48
3/3 anonim válasza:
Maga az izület fáj vagy az izom? Egyszer amikor kezdő voltam olyan durván begyulladt a bicepszem és az alkarom (attól a naptól nyújtok minden edzésen) hogy napokig nem tudtam kinyújtani a karomat, olyan intenzív fájdalom hasított belém, hogy mozdulatlan maradt a karom, utána 5 napon át pihentem és meggyógyult. Az atanulság, hogy amíg kezdő vagy tényleg kis súlyokkal dolgozz, ne érezd, hogy nehéz lenne, és nyújts rendszeresen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!