Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért viselkednek így a mai...

Miért viselkednek így a mai öregek?

Figyelt kérdés

Nos, van egy kisebb konditerem ahova járok edzeni, és ebbe a teremben még van egy pingpongasztal ahová minden este szokott járni egy nyugdíjas csapat. Nekik jószokásuk szokott lenni, hogy ha ők megjelennek akkor kikapcsolják a zenét, hangosan káromkodnak, és mindenkit le*arnak aki más a teremben tartózkodik. Ezek miatt már sokszor volt panasz, de nem lett belőle semmi, mert az öregek a tulaj ismerősei. Viszont engem már nagyon idegesített, hogy nemlehet normálisan edzeni így hát gondoltam szólok nekik. És erre az lett a válasz, hogy én mit képzelek magamról, ki vagyok én hogy szólni merek nekik, hogy ez egy tornaterem és nem diszkó. Próbáltam nekik magyarázni, hogy ők ugyanúgy hangoskodnak, tehát akkor miért baj ha szól a zene, de erre meg az jött hogy az más, nekik lehet, adjam meg nekik a tiszteletet a koruk miatt, mert ők nemtudom hány diplomások, én meg járjam ki az 5 általánost, és elküldtek szószerint p*csába. Na én alapvetően nyugodt ember vagyok, nemsokan tudnak felhúzni, de itt eldurrant az agyam és elkezdtük egymást anyázni. Az egész addig fajult, hogy az öreg fogta magát és belemászott az arcomba, hogy ő majd megmutatja hogy a felismerhetetlenségig fog verni. ( Ezt furcsának tartottam, mert a testépítés mellett 3 éve boxolok, ráadásul nem is vagyok kisdarab 174cm/87kg, az egyedüli hátrányom hogy seggdugasz vagyok, gondolom ezért hitte hogy puhapecs lehetek.) Már vártam hogy megüssön, mire hirtelen lehiggadt és elnézést kért(????) majd visszament és folytatták a pingpongozást. Ezekután még

érdekesség, hogy a tulaj még tőlem kért elnézést mindenért, sőt, még meg is köszönte hogy szóltam nekik, mert ő nem akar/mer az ismeretség miatt. Amúgymeg később zárás előtt én mentem vissza a fószerekhez bocsánatot kérni, mert nemszeretek senkivel se haragba lenni, és megbeszéltem velük a dolgot. Lényegében ennyi, bocsánat ha kicsit hosszú lett. :) Na de nektek mi a véleményetek erről az egészről?

19/F

2017. máj. 27. 15:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

1-4#: Igazatok van, amint lejár a bérletem átmegyek egy normálisabb terembe, hisz nekem az edzés olyan mint a pihenés, kikapcsol, nem azért csinálom hogy még több feszültséget generáljak. :)

5#, 6#, 9#: Amúgy ezt az időskori tiszteletadást én sem értem teljesen, szerintem is attól még hogy leélt x valahány évet nem fogok előttük térdre borulni. Alapvetően én olyan vagyok valaki mással szemben amilyen ő velem, tehát ha tisztel akkor én is tisztelni fogom, vagy ha olyat tett ami tiszteletre méltó, ha pedig nem tisztel meg engem akkor ez kölcsönös.

#7: Igen, eltaláltad. :) Nem hittem volna, hogy valaki rájön, hogy minek a kritikája lenne a cím. :)

8#: Amúgy annak a pingpong asztalnak történelme van, mert azt az öregek vették oda, és mondták utána tulajnak hogy támogatták a termet, így több joguk van mint másnak aki ott tartózkodik. Bár szvsz ez elég nagy f*sszág már nem azért.

10#: Teljes mértékben egyetértek. :)

2017. máj. 27. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy normális termet, addig meg vigyél magaddal saját zenét fülhallgatóval.
2017. máj. 27. 16:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
# 11: Nem semmi, az egyiknek a garázsában a helyet foglalhatta a valamikori nagy közösből hazamentett pingpong asztal, amit bevitt a konditerembe csak azért hogy még a tulaj felett is uralkodhassanak. Majd azt mondták ők vették. Persze, kétszer is, egyszer észre, egyszer meg el.
2017. máj. 27. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Ha lenne a közelemben olyan terem, ahol van pingpong asztal, akkor időnként biztosan lejárnék. Nem úgy kell felfogni, hogy ez egy gyúrós terem, semmi keresni valója nincs itt az asztalnak. Mert ilyen felfogással azt is mondhatjuk, hogy egy pingpong terembe nem kellenek a súlyzók. Ez egy terem, ahol lehet ezt is, azt is csinálni.

Teljesen érthető, hogy lekapcsolják a zenét. Senki sem szokott olyan zenét hallgatni, amit nem szeret. Azért szól a zene, hogy elszigeteljen a többiektől és nem érezd olyan monotonnak a súlyzózást. Erre pingpong közben semmi szükség. Sőt, iszonyatosan zavaró. A zene ritmusa neked segít, nekik árt.

Ez pontosan olyan, mitha cigiznél a teremben. Addig teheted meg, ameddig senki sen zavarsz vele. A tiszta levegő senki sem zavar, ahogy a csend sem.

2022. jan. 16. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!