Nektek is unszimpatikus a Barcelona? Nem gusztustalan szerintetek ahogy viselkednek a pályán?
Bizony, a foci nem csak Barcelonában színészkedés. Hanem a világon bárhol. Angliában nincs színészkedés? Vannak helyette őrült favágók... Nincs arany közép út (ja de az enbéeggyy....)
Asszem Mourinho mondta egyszer:
"Sok nagyszerű színház van Barcelónában, és ez a fiú nagyon jól tanul. Színészetet."
Nem tudom már kire mondta...
Hát azért amit múltkor a real ellen műveltek az SZÉGYEN volt. Messi nemtudott pattogni és egyből ment meccs után leugatni mindenkit .
Meg ahogy láttam a semmin estek keltek , egy full tartalékos real ellen egy makk góllal értek el döntetlent , úgy hogy szinte végig uralta a játékot a real ...
És az a vicc hogy még ronaldo-t tartják arrogánsnak ... mégis még a régi csapata is imádja ... míg messi ilyeneket megcsinál és a fifa kinyalja a seggét ... hát azért kicsit...
hááát szerintem azért ez egy kicsit túlzás
Elismerem igaz de,nem csak a barcánál van ez így
Ma már elég sok csapat és azon belül játékosok színészkednek, úgyhogy nem feltétlenül a barcelonáról van szó.
Amúgy nem tudhatod lehet, hogy azok között a körülmények között te is ezt tetted volna.
és én sem vagyok barcelona szurkoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!